Gümüşhane Gençlerbirliği Elif Özge Dinçer’i Transfer Etti

Bayanlar Voleybol 3.lig, 5.grupta mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği, Elif Özge Dinçer ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Gümüşhane Gençlerbirliği Elif Özge Dinçer’i Transfer Etti
Bayanlar Voleybol 3.lig, 5.grupta mücadele eden Gümüşhane Gençlerbirliği, Elif Özge Dinçer ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Hafta sonu deplasmanda grup lideri Samsun 19 Mayıs Üniversitesi ekibiyle oynanacak olan müsabakanın hazırlıklarını Aydın Doğan Spor Salonunda sürdüren Gümüşhane Gençlerbirliğinde antrenmana yeni transfer Elif Özge Dinçer’de katıldı.

Antrenör Saynur Topal yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanı kulüp yöneticileri tam kadro izlerken, pasör çaprazı mevkiinde oynayacak olan tecrübeli oyuncu Dinçer’in ilk antrenmandaki performansı göz doldurdu.

Dinçer’in 29 yaşında ve 1,79 boyunda pasör çaprazı mevkisinde oynadığını belirten kulüp başkanı Nizamettin Yılmazer, bugüne kadar Balıkesir Polisgücü, Salihli Belediyespor, Altınoluk Belediyespor, Karşıya Belediyespor, Milli Eğitim Vakfı, Balıkesir Gençlik Spor kulüplerinde oynayan Dinçer’in ikinci lig tecrübesi olan bir sporcu olduğunu söyledi.

Bir yıllık sözleşme imzalanan Dinçer’in yanısıra teknik heyetin raporu doğrultusunda eksik mevkilerde oyuncu arayışlarına devam ettiklerini belirten Yılmazer, ilk yarının son müsabakasında 19 Mayıs Üniversitesini yenerek bir üst lig hedeflerine sağlam adımlarla yürümek istediklerini kaydetti.

Antrenör Saynur Topal ise şehirde “Gümüş Kızlar” olarak adlandırılan takıma gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olduklarını belirterek, “Eksik oyuncularımızı tamamlayarak ligdeki iddiamızı sürdürmek istiyoruz. Bugüne kadar oynadığımız 5 müsabakanın 3'ünden galip ayrıldık. Grubumuzda 11 puanla 3.sıradayız. Kısa sürede tüm oyuncularımızla iyi bir ekip olduk. Bize destek veren herkese teşekkür ediyoruz.” dedi.

Topal, hafta sonu Samsun deplasmanında ilk yarının son müsabakasında puan farkının bire düştüğü grup lideri Samsun 19 Mayıs Üniversitesi ekibiyle Samsun Mustafa Dağıstanlı spor salonunda oynanacak ve saat 16.00’da başlayacak müsabakaya tüm sporsever ve Gümüşhanelileri davet etti.
Güncelleme Tarihi: 19 Aralık 2014, 10:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER