Gümüşhane’nin futsal yıldızlarından Vali Memiş’e ziyaret

Türkiye genelinde 17 bin ortaokul arasından Futsal Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan 8 takımdan biri olan Dumlupınar Ortaokulu’nun sporcu öğrencileri Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti.

Gümüşhane’nin futsal yıldızlarından Vali Memiş’e ziyaret

Türkiye genelinde 17 bin ortaokul arasından Futsal Yıldız Erkekler Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan 8 takımdan biri olan Dumlupınar Ortaokulu’nun sporcu öğrencileri Gümüşhane Valisi Okay Memiş’i ziyaret etti.

Gümüşhane il birinciliğinden sonra grup müsabakalarında Iğdır ve Bayburt temsilcilerini, yarı final müsabakalarında da KKTC ve Amasya temsilcilerini, play-off müsabakasında da Bursa temsilcisini yenen Dumlupınar Ortaokulu öğrencileri, Düzce’de yapılacak olan final müsabakalarına katılacak.

Valilik Toplantı Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürü Seydi Doğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Dumlupınar Ortaokulu Müdürü İsa Aslan ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ahmet Aydın’ın da hazır bulunduğu ziyarette, sporcularla bir süre sohbet eden Vali Memiş, Düzce’de yapılacak olan final müsabakalarında kendilerine başarılar dileyerek, hediye takdiminde bulundu.

Güncelleme Tarihi: 06 Nisan 2017, 15:48
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER