Kılıç’tan 15 Şubatspor’a Maddi Destek

İstanbul'da ikamet eden Gümüşhaneli iş adamlarımızdan Tarık Kılıç, Gümüşhane'nin amatör takımlarından 15 Şubatspor kulübünü ziyaret ederek kulübe maddi destekte bulundu.

Kılıç’tan 15 Şubatspor’a Maddi Destek

İstanbul'da ikamet eden Gümüşhaneli iş adamlarımızdan Tarık Kılıç, Gümüşhane'nin amatör takımlarından 15 Şubatspor kulübünü ziyaret ederek kulübe maddi destekte bulundu.

Halen İstanbul Maltepespor kulübü başkan yardımcılığı görevini sürdüren ve birçok sporcuya ve spor kulübüne yaptığı yardımlarla tanınan Tarık Kılıç, ziyaret için geldiği Gümüşhane’de 15 Şubatspor kurucularından Sezgin Köprülü’nün daveti üzerine 15 Şubatspor kulübünü ziyaret ederek sporcularla bir araya geldi. Kulüp başkanı Turgut Şekerli’nin de hazır bulunduğu ziyarette sporcularla sohbet eden Gümüşhaneli iş adamı Tarık Kılıç, 15 Şubatspor kulübünün antrenmanını da izledi. 


Ziyaret sonrası yaptığı açıklamada sporu ve sporcuları çok sevdiğini dile getiren Kılıç, "Sezgin Köprülü hocamın daveti üzeri 15 Şubatspor kulübünü ziyaret ederek çocuklarımızla beraber oldum. Amatör bir kulüp olmalarına rağmen gerçekten çok güzel ve faydalı bir eğitim anlayışları var. Projeksiyon cihazı ile görsel çalışmalar bile yapıyorlar. Bu uygulama çoğu amatör kulüpte yoktur sanırım. Sezgin Köprülü hocam ve Turgut Şekerli başkanımın hiçbir yerden maddi bir destek almadan vermiş oldukları bu güzel hizmete acizane bende bir katkıda bulundum. Sonuçta bu tür destekler imkanı olan her spor severin sorumluluğu ve mecburiyetidir. Sporu ve sporcuyu sonuna kadar desteklemek, her zaman omuz vermek gibi zorunluluğumuz var. İnşallah bu çocuklarımız ileride Gümüşhanesporumuza ve ülke futbolumuza önemli hizmetlerde bulunurlar" şeklinde konuştu.

Gümüşhaneli iş adamı Tarık Kılıç'a ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür eden 15 Şubatspor Kulübü Başkanı Turgut Şekerli, "15 Şubatspor kulübü olarak 10-12 yaş gurupların yer aldığı kategorilerinde mücadele ediyoruz. Hiçbir yerden destek almadan Sezgin Köprülü hocamın ve benim şahsi fedakarlıklarımızla bu efsane kulübü ayakta tutup, hem gençlerimizi spora sevk ediyoruz, hem de ilimiz ve ülke futboluna yetenekli futbolcular hazırlamanın uğraşını veriyoruz. Sağ olsun değerli iş adamımız sayın Tarık Kılıç beyefendi kulübümüze maddi destekte bulunarak az da olsa içinde bulunduğumuz maddi sıkıntılara çare oldu. İnşallah sayın Tarık Kılıç beyefendi gibi duyarlı iş adamlarımızın sayıları artar ve bundan sonra spora ve sporcuya destek olurlar. Ben kulübüm adına kulübümüze katkı sağlayan değerli iş adamımız sayın Tarık Kılıç beyefendiye bir kez daha şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Haziran 2018, 23:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER