‘Kombineni Al Takımına Sahip Çık’

Voleybol 2.Lig’deki yeni temsilcimiz Şiran Akademispor Kulüp Başkanı Ersin Şahin düzenledikleri ‘Kombineni Al Takımına Sahip Çık’ kampanyasına hemşerilerinden destek istedi.

‘Kombineni Al Takımına Sahip Çık’

Voleybol 2.Lig’deki yeni temsilcimiz Şiran Akademispor Kulüp Başkanı Ersin Şahin düzenledikleri ‘Kombineni Al Takımına Sahip Çık’ kampanyasına hemşerilerinden destek istedi.

Başkan Şahin, kombine kartı satışlarının takıma destek olacağına değinerek Şiran ilçe tarihinde ilk defa sportif bir alanda 2.Ligde mücadele edileceğine vurgu yaptı ve tüm hemşerilerinin desteğine ihtiyacı olduğunu kaydetti.

Kulübe gelir sağlamak amacıyla yaptırdığımız VİP, A ve B kategori olmak üzere 3 çeşit kombine kartları 250, 100, 50 lira gibi fiyatlardan sarışa başladıklarını kaydeden Şahin, “Hemşerilerimizden, taraftarlarımızdan, Gümüşhane ve Şiran sevdalılarından kombine kart alarak takımımıza sahip çıkmalarını istiyoruz. Kombine kartlarımız İstanbul, Ankara, Yurt Dışı ve Şiran da satışa sunulacaktır” dedi.

Kombine kart kampanyası yapılmasında ve oluşumunda büyük emekleri olan Şiran Dernekler Federasyonu (ŞİDEF) Genel Başkanı Serkan Kaya’ya teşekkür eden Şahin, “Yönetim kurulu kararı ile Nurullah Kara’yı İstanbul, Türker Yeniçeri’yi Ankara ve Taner Bayrak’ı yurt dışı temsilcisi olarak görevlendirdik. Bu temsilcilerimiz kulübümüz adına yapılacak olan kombine kart kampanyasını yürüteceklerdir. Tabi ki tüm hemşerilerimiz bizim gönüllü temsilcilerimizdir. Hepinizden Allah razı olsun. Kombine kartın tasarımında büyük emeği geçen ŞİDEF Genel Başkan Danışmanı Bayram Küçük’e, İBB Kültür Varlıkları Projeler Müdürü Bayram Taşkın’a, kombine kart basımında yardımlarından dolayı Seydibaba’lı iş adamı Birol Yıldız’a, Özgür Aydın’a ve benim bilmediğim varsa herkese emekleri için şükranlarımı sunuyorum. Kombine kart kampanyamıza takımımıza gelir sağlamak amacıyla başlatıyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

“Hedefimiz playoff’a kalmak ve 1.Lig için mücadele etmektir”

2018-2019 sezonunda Voleybol 2.Lig Üçüncü Grupta mücadele edecek olan Şiran Akademi Spor Kulübü Voleybol Takımının ilçede kamp çalışmalarına başladığını dile getiren Şahin, “Öncelikle ligin tüm takımlara, ülkemize, ilimize ve Şiran’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Takımımız ilçemizde kamp çalışmalarına başlamıştır. 28 Ekim 2018 tarihinde ilk müsabakaya Erzurum deplasmanında çıkacaktır. Bu gruptaki hedefimiz playoff’a kalmak ve 1.Lig için mücadele etmektir. Takımımıza fazlasıyla güveniyoruz. Bizleri hedeflerimize ulaştırabilecek bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Antrenörümüze ve sporcularımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Kombine almak isteyenler şu isim ve numaralar ile irtibata geçebilir;

Gümüşhane ve diğer şehirler: Ersin Şahin – 05052693188

Ankara: Türker Yeniçeri - 05325417968

İstanbul: Nurullah Kara - 05072209129

Yurt Dışı: Taner Bayrak  +491726254108

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER