Kopuzlu dünyanın ikincisi, Gümüşhane’nin ONUR'u oldu

Gümüşhaneli sporcu Onur Kopuzlu, 2018 Dünya Atletizm Grand Prix Open İtalya Şampiyonasında 2 branşta dünya ikinciliği elde ederek bir kez daha Gümüşhane’nin ONUR'u oldu.

Kopuzlu dünyanın ikincisi, Gümüşhane’nin ONUR'u oldu

Gümüşhaneli sporcu Onur Kopuzlu, 2018 Dünya Atletizm Grand Prix Open İtalya Şampiyonasında 2 branşta dünya ikinciliği elde ederek bir kez daha Gümüşhane’nin gururu oldu.
 
İtalya’nın Rieti kentinde 16-20 Mayıs 2018 tarihleri arasında yapılan şampiyonaya Gümüşhane’yi temsilen katılan Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Onur Kopuzlu, 400 metrede 53,80’lik derecesi ile dünya ikincisi ve üç adım atlamada da 12,12 metrelik derecesi ile yine bu dalda da dünya ikincisi olarak Gümüşhane’yi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etti.

Sporcumuzun antrenörü Arif Demir, Onur’un çok özverili bir şekilde çalışarak bu başarıları hak ettiğini belirterek, “Gelişime açık bir sporcu olması bizimde işimizi kolaylaştırıyor. Sıradaki hedeflerimiz Berlin’de yapılacak olan Avrupa Şampiyonası ve 400 metrede 51,50 olan olimpiyat derecesine ulaşarak Onur’un Tokyo 2020 olimpiyatlarına katılmasını sağlamak. Bunun için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan da antrenör ve sporcuyu kutlayarak Onur’un daha büyük hedeflere ulaşacağından şüphesi olmadığını belirtti ve başarılarının devamını diledi. 
 

Güncelleme Tarihi: 22 Mayıs 2018, 19:24
YORUM EKLE
YORUMLAR
Erbil ERDOĞAN
Erbil ERDOĞAN - 6 yıl Önce

Tebrikler Onuruma. Onur buralara tesadüfen gelmedi. Onuru beden egitimi ögretmeni olduğum gunlerde ben kesşfettim ve onu Gümüshanedeki profosyönel olan, özel sporcular antrenorü olan eski hocası Gülizar BOZLAK hocama teslim ettim. Profosyonel egitim alarak alt yapısı olusturuldu. Onurun bu günlere gelmesinde büyuk bir emegi vardır. Kendisine buradan sonsuz teşekkürler ediyorum.

Selahattin tonyali
Selahattin tonyali - 6 yıl Önce

Başarılarının devamını dilerim

SIRADAKİ HABER