Ara
Gümüşhane
Hafif kar yağışlı
-4°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,9259 %0.13
50,6303 %-0.18
6.250,52 % 1,29
Gümüşhane Haberleri Spor Köse'de Güreş Başladı

Köse'de Güreş Başladı

Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce alınan sözleşmeli antrenörlerden güreş antrenörü Bünyamin Aygün, Köse İlçesinde göreve başladı.

487
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünce alınan sözleşmeli antrenörlerden güreş antrenörü Bünyamin Aygün, Köse İlçesinde göreve başladı.

İlçede bulunan ilköğretim ve liseli öğrencilerden oluşan yaklaşık 40 öğrenci ile çalışmalarını yürüten antrenör Aygün, “Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü emrinde Köse İlçesinde göreve başladım. Tecrübelerimi buradaki gençlerle paylaşarak Ülkemiz sporuna katkıda bulunarak İl Müdürlüğümüz ve Genel Müdürlüğümüzü gururlandıracak güzel hizmetler yapmak amacındayım. Bana bu imkanı sağlayan başta Bakanımız sayın Suat Kılıç'a, Milletvekilimiz sayın Doç.Dr. Kemalettin Aydın'a ve İl Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum." dedi.

Minik güreşçilerin yaptığı çalışmaları yerinde izleyen Köse Belediye Başkanı Şerif Aygün ise “İlçemizde ata sporumuzu yapabilme imkanını sağlayan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Suat Kılıç'a, Milletvekilimiz Sayın Doç.Dr.Kemalettin Aydın'a ve İl Müdürümüz İsrafil Aslan’a teşekkür ediyorum. İlçemizde göreve başlayan antrenör Bünyamin Aygün bana yaptığı ziyarette kendilerine uygun bir alan ile bir takım spor malzemesi yardım talebinde bulundu. Bende kendisine şu an için en uygun alanın Belediyemize ait olup gençlerin rahat hareket edebilecekleri düğün salonunu tahsis ederek önceden temin ettiğim güreş mayosu ile tişört ve şapkaları gençlere hediye ettim. Onlarda çok mutlu oldular. Eylül ayında yapımı tamamlanacak olan kapalı spor salonumuzda güreş konusunda tecrübeli ve hırslı olan antrenörümüz Bünyamin Aygün ile birlikte güzel çalışmalar yürüterek yetenekli olan gençlerimizin Türk sporuna hizmet etmelerini sağlayacağımız inancı ile kendisine de başarılar diliyorum.” diye konuştu.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *