Maratoncu İl Genel Meclis Üyesi Vali Yavuz’u Ziyaret Etti

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, 36. Avrasya Maratonunda 60-64 yaş grubunda birinci olan İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu ve meclis üyelerini kabul etti.

Maratoncu İl Genel Meclis Üyesi Vali Yavuz’u Ziyaret Etti
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, 36. Avrasya Maratonunda 60-64 yaş grubunda birinci olan İl Genel Meclisi üyesi İsmail Tozlu ve meclis üyelerini kabul etti.

İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve meclis üyelerinin katıldığı ziyarette Tozlu’yu tebrik eden Vali Yavuz, Tozlu’nun başarısının önemine vurgu yaparak, bundan sonra ki ilk müsabakasında rekor beklediğini söyledi.

Tozlu’nun yaşına rağmen elde ettiği başarının yanısıra Türkiye’de İl Genel Meclisi üyesi olarak yarışmaya katılan tek sporcu olduğunu dile getiren Vali Yavuz, Gümüşhane’de bu alanda yapılacak çok güzel işler olduğuna vurgu yaptı.

“GÜMÜŞHANE’DE ATLETİZM ALANINDA YAPILACAK ÇOK GÜZEL İŞLER VAR”

Atletizmde İsmail Tozlu’nun yanısıra Gümüşhaneli Ercan Muslu ve diğer spocuların başarısının da hem ulusal hem de yerel gündeme taşındığını kaydeden Vali Yavuz, “Bu branşta çok başarılı sporcularımız var. Bundan sonra ki aşamada federasyonumuzdan Gümüşhane’de büyük bir etkinlik yapmasını talep edeceğiz. Atletizmde çok büyük başarılar elde eden, tabii ve kültürel değerleriyle söz sahibi ve iklimiyle mükemmel Gümüşhane’ye bu etkinlikleri nasıl alınır, nasıl daha fazla sporcu yetiştiririz buna bakmamız lazım. Aynı zamanda bunun altyapısını da yapmamız gerekiyor.” dedi.

Vali Yavuz, hem ekonomik, hem siyasi, hem sosyal, hem de kültürel anlamda şehrin zinde güçlerini, ilin imkanlarını da harekete geçirerek ve yönlendirerek güzel bir ivme kazandırılması gerektiğine vurgu yaparak bunun çabasında olduklarını ifade etti.

İl Genel Meclisi üyesi Tozlu ise toplam 42 bin 195 metrelik parkuru 3 saat 5 dakikada tamamlayarak 60-64 yaş kategorisinde birinci olduğu 36. Avrasya Maratonuyla ilgili bilgiler aktardıktan sonra Gümüşhane’nin atletizm sporunda ki avantajlarını anlattı ve hem Vali Yavuz’a hem de Meclis Başkanı Şerif Bayraktar öncülüğünde tüm İl Genel Meclisi üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Ziyaret, birincilik kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle son buldu.
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2014, 13:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER