Özel Sporcularımız Rekora Doymuyor

Gümüşhaneli Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonasında dört birincilik, iki ikincilik elde etti.

Özel Sporcularımız Rekora Doymuyor
Gümüşhaneli Özel Sporcular Atletizm Türkiye Şampiyonasında dört birincilik, iki ikincilik elde etti.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunca 17-19 Nisan 2015 tarihileri arasında Adana Yüreğir Serinevler Atletizm Tesisleri’nde gerçekleştirilen ve 56 ilden 120 sporcunun katıldığı müsabakalarda Özel Sporcularımız yaşıtlarından büyüklerle yarışarak başarılara imza attı.

Sporcularımızdan Onur Kopuzlu üç adım atlama branşında kendisine ait olan 12,41 santimetrelik Türkiye rekorunu yenileyerek 12,46 santimetre atlarken, ardından 800 metre koşarak iki branşta da Türkiye Şampiyonu oldu. Diğer sporcumuz Mihriban Kaya ise gülle atma ve 800 metre de Türkiye birincisi oldu. 14 yaşındaki sporcumuz Asiye Eroğlu da büyüklerle yarışarak 800 metre koşu ve üç adım atlama branşında Türkiye ikincisi oldu.

Özel Eğitim Antrenörü Gülüzar Bozlak Şahin emeklerin boşa çıkmadığını belirterek, kendilerine destek veren özel sporcuların ailelerine teşekkür ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan da Türkiye Şampiyonasında 4 birincilik 2 ikincilik elde eden özel sporcuların başarılarının kendilerini gururlandırdığını, özel sporcuları, antrenör Gülüzar Bozlak Şahin’i elde ettikleri bu başarılardan dolayı tebrik ederek sporun engeli olmadığını ifade etti.
Güncelleme Tarihi: 21 Nisan 2015, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER