Parkenin prensleri İzmir’den galibiyetle döndü

Türkiye Hentbol Federasyonu Can Çağnay Erkekler 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Belediyespor kulübü hentbol takımı ligin 2.yarının ilk deplasman müsabakasında İzmir Karşıyaka Belediyespor’u 28-25 mağlup etti. 

Parkenin prensleri İzmir’den galibiyetle döndü

Türkiye Hentbol Federasyonu Can Çağnay Erkekler 1.liginde mücadele eden Gümüşhane Belediyespor kulübü hentbol takımı ligin 2.yarının ilk deplasman müsabakasında İzmir Karşıyaka Belediyespor’u 28-25 mağlup etti. 

Müsabakaya İzmir’de bulunan Gümüşhaneliler ve tüm kulüp yönetiminin desteğiyle sahaya çıkan temsilcimiz, Süper lig ve sonrasında şampiyonluk kupası parolasıyla çıktığı yolda baştan sona oyunun kontrolünü elinde tutan bir anlayışla ve seyirci desteğiyle galip gelmeyi başardı. 

Bu galibiyetle ivmelenme ve tekrar yükselişe geçen Gümüşhane Belediyespor kulübü hentbol takımı galibiyet serilerine devam etmek istiyor.

Takımın Baş Antrenörü Musa Kum, lige verilen araların motivasyonlarını bozduğunu, süper lig ve şampiyonluk yolunda kritik bir psikolojik eşiği geçmiş olduklarını belirterek, “Bir hafta maç yapıyoruz, milli maçalar ve diğer faaliyetler nedeniyle federasyon fikstür programını üç hafta ara veriyor. Bu da bizi toparlanma ve motivasyon olarak etkiliyor. Özellikle önceki maçalara baktığımızda sıkıntılı maçlar çıkarıyoruz. Sonuç olarak kazanan biz oluyoruz. Ama bize yakışan oyunu sahaya yansıtmada zorlanıyoruz. Son oynadığımız Karşıyaka belediye deplasmanı idi. Aynı şekilde ligin ikinci devresi 1. Hafta İstanbul Üniversitesi galibiyeti sonrası verilen 3 hafta ara sonrası, ikinci devrenin ilk deplasmanı zirve yarışından kopmak istemeyen ve iyi sporculara sahip bir takım ile oynadık. Sonuç olarak sporcularımız, teknik yönetim ve yöneticilerimizle iyi bir aile olmuş ve kenetlenmiş bir takım olarak sahaya çıktık. Maçın belli sürelerinde hep önde biz olmamıza rağmen, bazı aralıklarla durağan süreler geçirdik. Rakip de skor ve sonuç olarak bizi sıkıştırmaya başlattığı durumlarda deneyimli ve tecrübeli oyuncu kadromuz ile sonuca galibiyet ile gitmeyi başardık. Gümüşhane’de Hentbol altyapı ve geçmişi 7. yılına girmesiyle beraber tüm Gümüşhane’yi ilimizde oynayacağımız 3 Mart 2018 tarihinde ligin lideri, yenilgisiz takımı ve ilk yarı deplasmanda son saniye atakta elimizden kaçırdığımız İzmir Büyükşehir Belediye Spor Kulübü müsabakasında tüm Gümüşhane’yi salonda yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Kulüp Başkan Yardımcısı Vedat Taşdemir ise bu galibiyetin tüm takımı ve kendilerini hiç yalnız bırakmayan taraftarları şampiyonluk yolunda biraz daha kenetlediğine dikkati çekerek, “Bu zorlu deplasman maçında bize galibiyet sevinci yaşatan oyuncularımıza, teknik ekibimize, tribünlerde desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza, bu kulübü yaşatan ve ayakta durmasını sağlayan ve her zaman en büyük destekçimiz olan Belediye Başkanımız Ercan Çimen’e ve kulüp Başkanımız Mustafa Demir e teşekkür ediyorum ve şampiyonluk yolunda yine çok önemli olan bu hafta oynanacak İzmir Büyükşehir Belediye maçına Gümüşhaneli hemşerilerimizi bekliyoruz” diye konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER