Şiran Spor Salonu İhale Edildi

VALİ MAYDA: -“SPOR SALONU OLMAYAN İLÇEMİZ KALMAYACAK”

Şiran Spor Salonu İhale Edildi
Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 2012 yılı yatırım programında bulunan Şiran İlçesi Spor Salonu ihalesinin yapıldığını söyledi.

Vali Mayda, yaptığı açıklamada, Şiran Spor Salonunun yanısıra, Köse ve Kürtün ilçelerinin spor salonlarının da önümüzdeki günlerde ihale edileceğini belirterek, “İlimizde spor salonu olmayan ilçemiz kalmayacak.” dedi.

Tesislerin yapılmasına katkı koyan ve emeği geçen Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün’e teşekkür eden Vali Mayda, bu tesislerin kısa sürede bitirilerek vatandaşların ve gençlerin hizmetine sunulacağını ifade etti.

Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ise yapılacak tesisin Şiran ilçesinde yaşayan gençler ve çocuklar açısından çok önemli olduğunu belirterek, “Artık Şiranlı gençlerimiz boş zamanlarını internet kafe ve kahve köşelerinde değil spor salonunda değerlendirecekler. Bir bütün halinde ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesi konusunda elimizden gelen gayreti göstereceğiz.” dedi.

Yaklaşık 1,5 milyon TL’ye mal olacak olan 250 kişilik spor salonunun bir yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor. Karaca Mahallesinde yapılacak olan spor salonunda soyunma odaları, antrenman salonları ve idari bürolar da yer alacak.
Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2012, 15:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER