Telekomspor Vali Yavuz’u Ziyaret Etti

Bölgesel Amatör Ligine yükselen Gümüşhane Telekom Spor Kulübü, Vali Yücel Yavuz’u makamında ziyaret ederek, isminin yazılı olduğu formayı Vali Yavuz’a takdim etti.

Telekomspor Vali Yavuz’u Ziyaret Etti
Bölgesel Amatör Ligine yükselen Gümüşhane Telekom Spor Kulübü, Vali Yücel Yavuz’u makamında ziyaret ederek, isminin yazılı olduğu formayı Vali Yavuz’a takdim etti.

Ziyarette Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, Kulüp Başkanı ve Gümüşhane İl Telekom Müdürü Hüseyin Karasoy ve Telekom Spor yöneticileri hazır bulundu.

Telekom Spor Kulübünün çalışmaları hakkında detaylı bilgi veren Hüseyin Karasoy, Türk Telekom’un sadece futbolda değil, diğer branşlarda hem gençlerin boş vakitlerini sporla değerlendirmeleri hem de bu alanda yetenekli gençlerin profesyonel takımlara kazandırılması için sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştirdiklerini belirtti.

Telekom Spor kulübünün Gümüşhane’de futbol, voleybol ve hentbol branşlarında çalışmalarını sürdürdüğünü, futbol branşında U12 yaş grubundan büyük amatörlere kadar 9 yaş grubunda 204 sporcu, Voleybolda 2 grupta 19 sporcu, hentbolda bir grupta 17 sporcu olmak üzere toplam 240 sporcu ile çalışmalarına devam ettiğini kaydeden Karasoy, Telekom Spor kulübünün futbol branşında büyük amatörler liginde mücadele ettiğini, Gümüşhane Büyük Amatörler ligini şampiyon olarak bitirmesinin ardından Bölgesel Amatör Grup müsabakasında Torulspor’u mağlup ederek deplasmanlı Amatör Ligi’ne (BAL) yükseldiğini, ayrıca 19 yaş, 17 yaş ve 14 yaş gruplarında mücadele eden takımlarının da Gümüşhane gruplarını şampiyon olarak tamamladığını ve bölge genelinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası maçlarında Gümüşhane’yi temsil edeceklerini söyledi.

Karasoy, Bölgesel Amatör Liginde Gümüşhane’yi temsil edecek olan takım için destek talebinde bulunurken, Vali Yavuz da Gümüşhane’de bu tür amatör spor faaliyetlerinin hızla artması için gereken desteği vereceklerini ifade etti ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Telekom Spor Kulübü yetkililerine teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER