Ünsal'a onursal başkanlık beratı

15 Şubatspor yönetim kurulu iş adamı Tamer Ünsal'a 15 Şubatspor Onursal Başkanlık Beratı takdim etti.

Ünsal'a onursal başkanlık beratı

15 Şubatspor yönetim kurulu iş adamı Tamer Ünsal'a 15 Şubatspor Onursal Başkanlık Beratı takdim etti.

15 Şubatspor yönetim kurulu tarafından 01.07.2017 tarihinde gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan kararla 15 Şubatspor Onursal Başkanlığı tevcih edilen iş adamı Tamer Ünsal’ı ofisinde ziyaret eden Kulüp Başkanı Turgut Şekerli ve Gümüşhaneli antrenörlerden 15 Şubatspor Kulübü kurucularından Sezgin Köprülü Ünsal’a “15 Şubatspor Onursal Başkanlık Beratı" unvanını takdim etti.

15 Şubatspor kulübü “Onursal Başkanlık Beratı”nı 15 Şubatspor ismiyle özdeşleşmiş Tamer Ünsal’a tüm yönetim kurulunun ortak kabulü ile verildiğini ifade eden 15 Şubatspor Kulübü Başkanı Turgut Şekerli, “Kulübümüz Onursal Başkanlık Beratı’nı 15 Şubatspor’umuzun aralıksız 10 yıl formasını giymiş, yıllarca takım kaptanlığı yapmış ve forma giydiği 10 yılda 9 şampiyonluk yaşamış Tamer Ünsal başkanımıza büyük bir mutlulukla takdim ettik. 15 Şubatspor forması giymiş tüm futbolcular bizim için özeldir ve değerlidir. Ancak Tamer Ünsal başkanımız gerek futbolculuğuyla, gerek ilimiz sporuna ve sporcusuna hem sporcu, hem yönetici hem de başkan olarak uzun yıllar yapmış olduğu katkılarla hafızalarda ayrı bir yer edinmiştir. İnşallah Gümüşhanelilerin gönlünde ayrı bir yeri olan kulübümüz ilerleyen süreçte de mazisinin şanlı günlerine geri dönerek hem bünyesinden yetenekli sporcular çıkaracak, hem de sportif anlamda büyük başarılar elde edecek” diye konuştu.

Gümüşhane’yi çok sevdiğini, memleketinin her meselesini kendi meselesi olarak gördüğünü ve bu anlamda da kendisine gelen her türlü talebe gücü nispetince destek vermeye ve katkı sağlamaya çalıştığını ifade eden iş adamı Tamer Ünsal, “İl dışında ikamet etmeme rağmen Gümüşhane’mizin her konusuna her zaman vakıf olmuşumdur. Gümüşhaneli hemşehrilerime gerek il dışında gerekse il dışında sürekli olarak destek olmaya özen göstermişimdir. Özellikle çok sevdiğim ve uzun yıllar oynadığım futbolla alakalı her türlü oluşumun ve yaptırımın her zaman destekleyici olmuş ve maddi manevi destek vermişimdir. 15 Şubatspor’un yüreğimizde ayrı ve özel bir yeri vardır. 15 Şubatspor benim ilk heyecanım ilk sevdam gibidir. Keza Gümüşhanespor’da öyledir. Gümüşhanespor’a başkanlık yapmanın onurunu formasını terlettiğim ve kaptanlığını yaptığım 15 Şubatspor Onursal Başkanlığı ile bir kez daha yaşadığımı ifade etmek istiyorum. Sağ olsunlar 15 Şubatspor kulübü yetkilileri beni bu unvana layık görmüşler. Kendilerine teşekkür ediyorum. 15 Şubatspor’umuz için üzerimize düşeni her zaman yaptık, bundan sonra da yaparız” şeklinde konuştu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER