Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,5818 %0.07
49,6536 %0.1
5.761,00 % 0,26
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Milletvekili Aydın: 'Şiran'a bir hizmet daha'

Milletvekili Aydın: 'Şiran'a bir hizmet daha'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Şiran ilçesine yapılacak olan Hükümet Konağı için 600 bin lira ödenek çıkarıldığını söyledi.

732
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve Genel Merkez Ar-Ge Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Şiran ilçesine yapılacak olan Hükümet Konağı için 600 bin lira ödenek çıkarıldığını söyledi.

Gümüşhane ve ilçelerinin tüm belde ve köylerinin yatırımlarını ve taleplerini bizzat takip etmeye, çözüme kavuşturmaya devam eden Milletvekili Aydın, 4 yıldır temaslarını sürdürdüğü Şiran İlçesi Hükümet Konağı yapımı ile ilgili başlanan çalışmaların sonuçlandırıldığını ve ödeneğin tahsis edildiğini müjdeledi.

Konu ile ilgili olarak geçtiğimiz ay Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda ve Milletvekili Feramuz Üstün’ün de Bakanlıkta görüşmeler gerçekleştirdiğini hatırlatan Aydın, “Memleketimizin hasretlerini birer birer çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. 4 yıldır talep ve takip ettiğimiz Şiran Hükümet konağının yatırım programına alınması ve ödeneğinin gönderilmesi için defaatle yaptığımız görüşmeler neticesinde ve en son da dün nihai hali verilen ödenek tahsisleri öncesi yaptığımız son görüşmede de bizleri kırmayarak 600 bin TL ödenek tahsisi gerçekleştiren İçişleri Bakanımız Sayın Muammer GÜLER’e ve şükranlarımızı sunarız.” dedi.

Ödeneğin içerisinde proje bedelinin de hazır olduğunu ifade eden Doç. Dr. Kemalettin Aydın, “Valiliğimizin ve kaymakamlığımızın çalışmaları ile hazırlanacak olan projenin ihale edilmesi için herhangi bir ödenek sorunu kalmamıştır. Bu yıl içerisinde ihale edilip inşaatına başlanabilecek ve kısa sürede de inşallah hemşehrilerimizin hizmetine sunulacaktır” diye konuştu.

Doç. Dr. Kemalettin Aydın, “Şehir merkezimizin ve tüm ilçelerimizin talep ve yatırımlarında olduğu gibi Şiran ilçemizde de hizmete sunulan ve sunulmakta olan kapalı spor salonu, yeni modern hastane, göletler ve barajlar, anadolu lisesi, anadolu öğretmen lisesi, yeni bağlantı yollar,  yüksek KÖYDES ödenekleri, tarım destekleri ve hibeleri kısacası her alanda yıllardır yapılmayan ne varsa Saygıdeğer Başbakanımızın liderliğindeki AK iktidarların dünyaca örnek alınan ekonomi programları sayesinde hemşehrilerimiz ile buluşturulmaktadır, Şiran hükümet konağımızda inşallah kısa sürede hizmete sunulacaktır.” ifadelerini kullandı.
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *