Bostan'dan Başkan Çimen’e teşekkür

Türkiye Erkekler Voleybol Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımının başkanı Av.Özden Bostan, destek çağrılarına ilk sesin spor adamı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’den geldiğini belirterek teşekkür etti.

Bostan'dan Başkan Çimen’e teşekkür

Türkiye Erkekler Voleybol Efeler Liginde mücadele eden temsilcimiz TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik takımının başkanı Av.Özden Bostan, destek çağrılarına ilk sesin spor adamı Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’den geldiğini belirterek teşekkür etti.

İnegöl Belediye ile yapılan ve 3-1 kaybettiğimiz karşılaşma sonunda açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Av.Özden Bostan, “Daha önce ki açıklamalarımda belirttiğim üzere, bizler sözümüzü tuttuk ve Torul Voleybol takımını iki şampiyonlukla yine en üst lige çıkardık ve EFELER liginde bölgenin tek takımı yaptık. Şimdi sıra bizlere destek sözü veren yerel-kamu yöneticiler ile siyasilerimizde” dedi.

“Voleybol adına Ercan Çimen’e teşekkürler”

Bu çerçevede seslerini ilk duyanın yıllardır Gümüşhane’ye sportif anlamda önemli katkılarda bulunan spor adamı Belediye Başkanı Ercan Çimen olduğunu dile getiren Bostan, “Kendisiyle yapmış olduğum görüşmede kulübümüzün sezon boyunca tüm deplasman giderleri için yaklaşık 200 bin TL destek yapacağına dair sözünü aldık. Kendisine Torul Voleybolu ve Torullular adına teşekkür ediyorum. Ligde kalıcı olmak için bu sezon daha öncede kamuoyu ile paylaştığımız gibi yaklaşık 2 milyon 300bin TL’lik bir bütçe öngördük. Belediye Başkanımız Sayın Ercan Çimen’in bu desteği ve Torul ilçemizin Kamu ve yerel yöneticilerinin konaklama ve iaşe destekleri ile 300 bin TL’lik bir kısmını finanse etmiş olacağız. Sayın Valimizle maç öncesi yapmış olduğumuz görüşmede de “kulübümüzü sahipsiz bırakmayacağız” açıklamasının arkasında olduğunu önümüzde ki günlerde bu yönde imkanlar ölçüsünde destek olunacağını belirtmiştir” dedi.

“Her geçen gün aleyhimize işliyor”

Şimdi sıranın kendilerine seçim öncesi ve sonrası geride kalan 2 sezonda bizzat kulübü ziyaret ederek sponsorluk konusunda destek sözü veren Milletvekilleri Osman Akgül ve Cihan Pektaş ta olduğunu ifade eden Bostan, “Bu konuda ki düşüncelerini bizimle ve kamuoyu ile paylaşmalarını bekliyoruz ve bekleyeceğiz. Biliyoruz ki bu konuda gerekli desteği verecek güç ve kudrete sahiptirler. Biliyoruz ki İlimizin en başarılı Spor Kulübünü yalnız bırakmayacaklardır. Ligde 3. Mağlubiyetimiz aldık ve her geçen gün aleyhimize işliyor. Önümüzde ki 2-3 hafta içerisinde transfer konusunda gerekli adımları atamaz isek ligden düşmek kaçınılmaz olur. Bu durumda emeklerimiz boşa gider, üzülürüz, Efeler liginde her hafta ulusal basında yer alarak ilimizin tanıtıma önemli bir katkı sağlayan değerimizi kaybederiz” diye konuştu.

Torul’da Voleybol çalıştayı düzenlenecek

Önümüzde ki günlerde kulübün doğduğu topraklarda “İlimizde Voleybol Sporunun Geleceği Ne Olacak” sloganı ile geniş katılımlı problemlerin çözümüne yönelik bir çalıştay düzenleyeceklerini dile getiren Bostan, “Bu toplantıda her kesimin görüş, düşünce ve çözüm önerilerini almak istiyoruz. Sayın Vekillerimizi, eski-yeni siyasetçilerimizi, yerel ve kamu yöneticilerimizi Voleybol sporuna gönül veren hemşerilerimizle buluşturup bu konuda onların seslerini duymalarını duyarlılıklarını bizzat hissetmelerini istiyoruz. Ankara İstanbul ve diğer illerimizde ki spora gönül vermiş duyarlı hemşerilerimizi de bir günde olsa memlekete çağırıp onları dinleyip ortak akılla çözüme yönelik adımlar atmak istiyoruz. Konu ile ilgili duyurularımızı ve tarihini kamuoyu ile paylaşacağız” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER