Trabzonspor Torul’a geliyor

Türkiye Erkekler Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik, yarın sahasında grup lideri Trabzonspor’u konuk edecek.

Trabzonspor Torul’a geliyor
Türkiye Erkekler Voleybol 2.lig, B grubunda mücadele eden Gümüşhane Torul Gençlik, yarın sahasında grup lideri Trabzonspor’u konuk edecek.

Geçtiğimiz haftalarda yaptığı transferlerle 1.lig hedefi doğrultusunda seri galibiyetler alan ve 4.sırada bulunan temsilcimiz, yarın oynanacak olan ve oldukça önemli olan müsabaka için taraftarının desteğini de arkasına alacak.

Saat 13.00’da yapılacak müsabaka öncesinde son antrenmanını yaparak dinlenmeye geçen takım ve teknik heyet akşam saatlerin sürpriz misafir ağırladı.

Torul Kaymakamı Hakan Kafkas, Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan, İlçe Jandarma Komutanı Talip Kahraman, İlçe Emniyet Amiri Celal Yurdakul ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Veli Yılmazer'le birlikte kulüp binasında dinlenen sporcu ve teknik heyeti ziyaret ederek müsabaka öncesinde başarı dileklerini iletti.

Kulüp yöneticisi Hüseyin Bektaş ve Antrenör Ümit Terzi’den takımın son durumu hakkında bilgi alan Kafkas, oyuncularla da sohbet etti. Takımın birinci lige çıkması için ellerinden gelen tüm desteği verdiklerini kaydeden Kaymakam Kafkas, saat 13.00’da başlayacak olan müsabakada kendilerinin de salonda olacağını söyledi.

Birinci lige yeniden çıkmak için Trabzonspor karşısında mutlaka galibiyet alınması gerektiğini ifade eden Kafkas, “Elinize bileğinize kuvvet. Yarın bizi Trabzonspor’a karşı sevindirin” dedi ve sporcuların dinlenmesi için ziyaretini kısa tuttu.

Antrenör Ümit Terzi ise bir oyuncunun sakatlığının devam ettiğini, haricinde bir sıkıntılarının olmadığını belirterek, “Yarın ki maçı kendi evimizde alıp play-of’taki durumumuzu daha da sağlamlaştırmak istiyoruz. Amacımız play-off’a çıkıp ardından da birinci lige çıkmak. Trabzonspor şuanda grupta lider. Maçı alacak gücümüz var. İnşallah galip geleceğiz. Güzel bir maç olacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 05 Şubat 2016, 22:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER