'30 Mart Bir Milattır'

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’de ve Gümüşhane’de tarihi bir milat olduğunu belirterek, yeni Türkiye yolunda ilerleyen Türkiye’yi tekrar karanlık günlere geri götürmeye çalışan güçlere milletin cevabını sandıkta verdiğini söyledi.

'30 Mart Bir Milattır'
AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Hakkı Gündüz, 30 Mart yerel seçimlerinin Türkiye’de ve Gümüşhane’de tarihi bir milat olduğunu belirterek, yeni Türkiye yolunda ilerleyen Türkiye’yi tekrar karanlık günlere geri götürmeye çalışan güçlere milletin cevabını sandıkta verdiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada 30 Mart’ta milletin istiklaline, istikbaline ve iradesine müdahalenin kabul edilemeyeceğini ortaya koyduğunu ifade eden Gündüz, “üyük milletimiz oynanan oyunu gördü. Seçimlere yüzde doksan oranın’da katılım sağlayan milletimiz, seçimler öncesinde ortaya konulan tüm kurgulara,yalana,manipülasyona,kumpasa,montaja,santaja,ihanete, toplum mühendisliğine ‘hayır’; ekonomik gelişmeye, kalkınmaya ve istikrara ‘evet’ demiştir.Kurulduğu günden  bugüne girdiği sekizinci seçimde de  yine AK Parti’yi birinci parti yapmıştır.Sayın Başbakanımıza, iradesine,geleceğine,memleketine sahip çıkmıştır. Egemenliğin sadece kendisine ait olduğunu söyleyen milletimiz, kendisine rağmen ortaya konulan senaryoların hayata geçmesine izin vermemiştir.” dedi.

Türkiye’de demokrasinin kurumsallaşması bakımından fevkalade önemli olan bu seçimin geçmişte yaşanan darbe, muhtıra, post modern darbe, e-muhtıra gibi demokrasi dışında yollara tevessül edecek herkese cevap niteliği taşıdığının altını çizen Gündüz, “Sandığa yansıyan sonuç aynı zamanda başta başörtüsü yasağının son bulmasıyla özgürlüklerin, çözüm süreci ile kardeşliğin ve Büyük Türkiye idealinin kazandığı bir seçim olmuştur. Bu seçimlerin Türkiye’nin artık kazanımlarını kaybetmeyeceğini, 2023 hedeflerine doğru adım adım ilerleyeceğini ve ülkemizi hiç kimsenin yolundan döndüremeyeceğini göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır.AK Parti sadece kendisine oy verenlerin değil ülkemizde yaşayan 77 milyonun partisidir.12 yıllık iktidarında bunu göstermiştir. Bu sorumlulukla hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün vatandaşlarımıza hizmet etmeyi şiar edinen hükümetimiz aynı duygu, düşünce ve eylemle yoluna devam edecektir. Halkımızın bize gösterdiği bu güvenin karşılğını biz daha çok çalışarak, daha çok hizmet üreterek vermek istiyoruz. Dava arkadaşlarımız ve Gümüşhane halkı ile bütünleşerek, güzel şeyleri birlikte başaracağız. Yapılacak çok işimiz olduğunu biliyoruz ve çok kısa sürede Gümüşhane’de ortaya çıkan değişimleri göreceğiz. Biz hayal edilemeyenleri gerçekleştiren bir parti anlayışına sahibiz. Gümüşhane herkes tarafından örnek gösterilecek, gıpta ile bakılacak bir il olacaktır.” diye konuştu.

Gündüz, seçim sürecinde bütün AK Parti teşkilatlarının büyük bir çalışma örneği, insanüstü çaba sergilediğini de belirterek, şunları söyledi: “İl ve İlçe Belediye Başkan adaylarımız, milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımız Gümüşhane’nin tamamında halkımızla bütünleşmiştir. Herkesle bire bir temas kurmuş, halkımızın teveccühünü kazanmıştır. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerde il ve ilçelerimiz’de ortaya konulan büyük başarıdan dolayı Gümüşhane’ye olan teşekkürlerini, sevgi ve selamlarını buradan iletmek isterim. Bu vesileyle Başbakanımız ve genel başkanımız sayın  Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere 30 Mart yerel seçimleri sürecinde  ilimize teşrif eden genel başkan yardımcımız Prof.Dr  Sayın Numan Kurtulmuş beye ve kabinemizin kıymetli bakanlarına, gösterdikleri üstün gayretten dolayı 22.23.24.dönem Millet vekillerimize, tüm teşkilatımıza ve emeği geçen herkese, değerli Gümüşhane halkına sonsuz şükranlarımı sunarım. Yeni görevlerinde Belediye Başkanlarımıza, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerimizle tüm muhtarlarımıza başarılar dilerken, eski Belediye başkanı Mustafa Canlı’ya emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. 30 Mart 2014 Pazar günü yapılan seçimlerde halkımızdan aldığımız çok büyük bir destekle ilimizi ve tüm ilçelerimizi hizmet edinmeyi şiar edinen AK belediyecilik anlayışı ile buluşturduk. Almış olduğumuz bu desteğin değişime ve gelişmeye verilmiş bir destek olduğunu biliyoruz.”
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 19:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER