Çimen'e Gençlerden Destek

AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Çay TV’de canlı olarak yayınlanan programında ortaya koyduğu samimi tavırla, kentte eğitim gören üniversite öğrencileriyle, kent halkından bir kez daha tam puan aldı.

Çimen'e Gençlerden Destek
AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, Çay TV’de canlı olarak yayınlanan programında ortaya koyduğu samimi tavırla, kentte eğitim gören üniversite öğrencileriyle, kent halkından bir kez daha tam puan aldı.

Bölgesel olarak yayın yapan Çay TV’nin canlı yayın aracını bizzat Gümüşhane’ye getirterek, Gümüşhane Üniversitesi’nin bulunduğu Bağlarbaşı Mahallesi’nden yayın yapılmasını sağlayan Çimen, programa eşi Gülsen Çimen’le birlikte konuk oldu.

Yaklaşık bir saatlik program süresince 41 projesini bir kez daha anlatan Çimen, AK Parti Genel Başkanı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatlarıyla 2008 yılında hayata geçirilen Gümüşhane Üniversitesi’nin şehrin tarihine altın bir sayfa olarak geçtiğini anımsattı.

Çimen, Gümüşhane Üniversitesi’nin 6 yıl içinde Gümüşhane’nin kaderini değiştirdiğini belirterek, “Bugün 13 bini aşan öğrenci sayısı ve bini aşan idari ve akademik personeliyle Üniversitemiz şehrimizin lokomotifi konumundadır. Onlarca yıldır adı göç veren illerin en tepesinde geçen bu şehrin kaderi artık bütünüyle değişmiş durumdadır. Gümüşhane tarihinde bu yıl ilk kez göç veren il olarak değil göç alan Türkiye birincisi il konumuna yükseldi. Bu şimdi ulaştığımız büyük sıçramanın, değişimin en açık göstergesidir. Her açıdan son teknolojik imkanların hayata geçirildiği üniversitemizde eğitim gören ve millet olarak geleceğimizin teminatı olan sevgili öğrenci kardeşlerime Gümüşhane Belediyesi’nin reva gördüğü muameleyi şimdi buradan bir kez daha şiddetle kınıyorum. Öğrencilerimizi küçük görmek anlamına gelen vaatler, beni bir Gümüşhaneli olarak derinden üzüyor. 6 yıldır faaliyette olan bir üniversite kentinde Sayın Canlı’nın şimdi çıkıp dev afişlerle,  ‘Üniversite öğrencilerimiz için yurt yaptırılacaktır’ şeklinde propaganda yapması tek kelime ile skandaldır. Sayın Canlı’nın 6 yıldır aklına dahi gelmeyen bu konu şimdi mi aklına gelmiştir. Bu şehirde 15 yıldır belediye başkanlığı makamında bulunmuş mevcut başkanın hizmet anlayışı bu mu olmalıydı? Hiç kusura bakmasın, bu gençler bu tür oyunlara asla pabuç bırakmaz. Her kez kimin ne olduğunu artık çok iyi görüyor. Bu şehir, 2004’te, 2009’da yerine getirilmeyen ne çok vaad gördü.  Aynı oyunu şimdi de oynamaya kalkıyorlar. Ama artık vakti geldi. Gümüşhane 30 Mart’ta sandıkta bu adamlara hak ettiği dersi verecektir. İstismar, istismar nereye kadar? Şehrimizin de öğrencilerimizin de yüzü AK Belediye ile gülecektir. Ben AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı olarak buradan bir kez daha bu sözü buradan veriyorum. Gümüşhane’nin emanetini şerefim bileceğim. Gümüşhane’de tüm belediye hizmetleri insan odaklı, hizmet odaklı bir anlayışıyla hayata geçirilecektir.” dedi.

ÖĞRENCİ GENÇLİK MECLİSİ GELİYOR

Gümüşhane Belediye Meclisi gibi, öğrenci meclisi gibi yeni bir uygulamayı göreve gelir gelmez ivedilikle hayata geçireceklerini ifade eden Çimen, “Gümüşhane’nin öğrencilerimiz için her anlamda cazip bir eğitim kenti olması için her ne lazım geliyorsa onu gerçekleştirmek AK Belediyeciliğin asli görevleri arasında yer alacak. Bu açıdan daha önce birçok kez ifade ettiğim gibi Gümüşhane Belediyesi bünyesinde öğrenci meclisi kurulacaktır. Bu konuda gerekli girişimlerde bulunduk. Gümüşhane’yi hep birlikte yönetmek bizim yönetim felsefemizin temel ilkeleri arasında bulunuyor. Çağdaş ve modern kentlerimizde bulunan her türlü imkanı bu şehirle buluşturmak benim boynumun borcu olacak” diye konuştu.

Programda konuşan Ercan Çimen’in eşi Gülsen Çimen ise, 3,5 aydır eşiyle birlikte seçim çalışmalarına bizzat katıldığını belirterek, asılsız iftiralara sığınacak kadar alçalanlardan ruz-i mahşerde davacı olacağını söyledi.

Programa katılan AK Parti Gümüşhane İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Demir ise, şehrin değişim yönünde ortaya koyduğu güçlü iradenin artık hiç kimse tarafından engellenemeyeceğini ifade ederek, “Gençlik değişim diyor. 30 Mart’ta değişim kazanacak” dedi.
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 16:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER