Gümüşhane Belediyesinde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Gümüşhane’de Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen AK Parti’li Ercan Çimen, mazbatasını ve Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Gümüşhane’de Pazar günü yapılan yerel seçimlerde Belediye Başkanı seçilen AK Parti’li Ercan Çimen, mazbatasını ve Belediye Başkanlığı görevini devraldı.

Beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakkı Gündüz, yeni seçilen Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ve kalabalık bir partili grupla İlçe Seçim Kurulu Başkanlığına giderek mazbatasını İlçe Seçim Müdürü Şengül Levent’ten alan Çimen, daha sonra Atatürk Caddesinden itibaren yürüyerek Belediye Başkanlığı kapısına geldi.

Belediye binası önünde hazırda bekletilen kurbanın kesilmesi ve duaların yapılmasının ardından Belediye Başkanlığı makamına geçen Çimen, burada mevcut başkan Mustafa Canlı ve Belediye personeli tarafından karşılandı.

Karşılıklı çiçek ve plaket takdiminin ardından Gümüşhane’de üç dönem üst üste Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra görevini yeni Başkan Ercan Çimen’e devreden Mustafa Canlı, 30 Mart seçimlerinde vatandaşların tercihini Çimen’den yana tercihini kullandığını belirterek, Çimen’e başarı dileklerinde bulundu.

“GÜMÜŞHANE HALKINA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”

Bundan sonra ki süreçte de elinden gelen katkıyı sağlamaya devam edeceğini kaydeden Başkan Canlı, “Temenni ederim ki Gümüşhanemize, topluma vadettiği projeleri gerçekleştirir. Şehrimiz de bundan kazanç duyar. Biz bundan memnuniyet duyar, keyif alırız. Elimizden gelen her türlü katkıyı da yapacağımızdan şüpheniz olmasın. Ben üç dönemdir Gümüşhane Belediye Başkanı olarak görev yaptım. 1999 yılında almış olduğumuz görevimizi şuan itibariyle noktalıyoruz. Bu dönemde yaptığımız hizmetler halkımızın gözü önünde. Bulunduğumuz bu bina da bunlardan bir tanesi. Halkımıza hayırlı olsun. Bunları zamanda içerisinde toplum değerlendirecek. Bu süreç içerisinde emeği geçen, katkı koyan herkese ben müteşekkir olduğumu, Gümüşhane halkına şükranlarımı sunmak istediğimi özellikle belirtmek istiyorum. Hayırlı, uğurlu olsun.” diye konuştu.

“BAŞKANIMIZIN BAŞLATTIĞI PROJELERİ DEVAM ETTİRECEĞİZ”

Başkan Canlı’nın üç dönemdir şehre güzel hizmetler yaptığını belirten yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen ise bu hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür etti. Başkan Çimen, şunları söyledi: “Biz her zaman iktidar olarak Başkanımızın yanında olduk, destekledik. Bu süreçten sonra da Başkanımızın başlattığı bütün projeleri devam ettirip bitireceğiz. Bizim de projelerimiz var. İnşallah bütün bunları kısa zamanda tamamlayacağız. Bu sürede muhakkak Başkanımızın kendisinden de ekibinden de desteklerini bekliyoruz.” dedi.

“GÜMÜŞHANE’Yİ HEP BİRLİKTE YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR HALİNE GETİRECEĞİZ”

Şehrin şehrülemini ve herkesin Belediye Başkanı olmak için yola çıktıklarını kaydeden Başkan Çimen, “Şehrimizi bu süreçten sonra hep birlikte yaşanabilir bir şehir haline getirmeye çalışacağız. Emeği geçen tüm hemşehrilerimden Allah razı olsun. İnşallah Allah çıktığımız bu yolda bizlere yardımcı olur.” ifadelerini kullandı.

“PARTİ AYRIMI YAPMADAN HERKESİ KUCAKLAYACAĞIZ”

Törenin ardından Başkan Canlı’yı aracına kadar uğurlayan yeni Belediye Başkanı Ercan Çimen, daha sonra makamında kendisini bekleyen vatandaşlarla bir araya geldi. Tebrikleri kabul eden Başkan Çimen, hiçbir parti ayrımı yapmadan herkesi kucaklayacaklarını belirterek, “Bize belediyeciliği Başbakanımız öğretti. Eşit ve adaletli bir şekilde hareket edeceğiz. Hep birlikte bu şehri şaha kaldıracağız. Çok kısa zamanda çok büyük işler yapmak zorundayız. Herkes kendini bu noktada bir Belediye Başkanı olarak görmek zorunda. Gümüşhane kazandı, biz kazandık. Bundan sonra ki hedefimiz yapacağımız hizmetleri daha üst noktaya çıkarmak.” dedi.
Güncelleme Tarihi: 02 Nisan 2014, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER