Milletvekili Aydın Günde 20 Saat ve 500 Km Yol Yaparak AK Davayı Anlatıyor

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 30 Mart seçimlerine 2 gün kala günde ortalama 20 saat ve 500 kilometre yol yaparak teşkilatlarla birlikte milli iradeye sahip çıkılması gerekliliğini ve AK Parti vizyonunu anlatıyor.

Milletvekili Aydın Günde 20 Saat ve 500 Km Yol Yaparak AK Davayı Anlatıyor
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, 30 Mart seçimlerine 2 gün kala günde ortalama 20 saat ve 500 kilometre yol yaparak teşkilatlarla birlikte milli iradeye sahip çıkılması gerekliliğini ve AK Parti vizyonunu anlatıyor.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında 27 Mart Perşembe günü sabah erken saatlerde teşkilatla birlikte çalışmalara Gümüşhane il merkezinde başlayan Milletvekili Aydın, ardından Şiran ilçesine geçerek Şiran Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, Şiran İlçe Başkanı Bekir Kara, AK Parti teşkilatları ve AK Partili vatandaşlar ile birlikte AK Parti Mitingi ve sevgi yürüyüşüne katıldı.

ŞİRAN MİTİNGİ

Şiran ilçesinde büyük bir katılım ve coşku ile gerçekleşen, her yaştan kadın-erkek AK Parti ve memleket sevdalılarından oluşan hemşehrileri ile kucaklaşan Milletvekili Aydın, Şiran’da yaptığı miting konuşmasında, “30 Mart gelecek nesillere gelişmiş, her alanda ilerlemiş bir ülke bırakmamız için AK Kadrolar ile ülkemizi, Gümüşhanemizi ve Şiranımızı büyütmek için son derece önemlidir. Daha yapacak çok işimiz var. Bizim memlekete hizmet etme sevdamız var . Ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında olduğunuzu bilmekten dolayı,  dik duruşunuzdan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

BAYBURT ZİYARETİ

Milletvekili Aydın, Şiran ilçesinde düzenlenen miting ve sevgi yürüyüşünün ardından Bayburt iline geçti. Bayburt’ta esnaf, pazar ve çay ocaklarında AK Parti Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, AK Parti Bayburt İl Başkanı Hakan Kobal ve teşkilat üyeleri ile birlikte seçim çalışmalarına katılan Milletvekili Aydın, Bayburt’un AK Parti ile büyük bir değişim ve gelişim kaydettiğini ifade etti.

KÖSE TEMASLARI

Bayburt temaslarının ardından Köse ilçesine hareket ederek burada esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili Aydın, Köse SKM’de Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şerif Aygün ve AK Parti teşkilatları ile bir araya geldi. Milletvekili Aydın, “Köse ilçemizin lafa değil icraata baktığına şahit olmaktan mutluluk duyuyorum. Köse AK Parti ile tarihi bir değişim ivmesi yakaladı. Önümüzdeki dönemde bu ivme çok hızlı bir şekilde büyümeye devam edecektir” dedi.

KELKİT TEMASLARI

Aynı gün içerisinde Kelkit’e de giden Milletvekili Aydın, Kelkit Genç İşadamları Derneği tarafından düzenlenen Belediye Başkanı Muammer Duran’a teşekkür ve veda yemeğine katıldı. Milletvekili Aydın yemekte Muammer Duran’ın Kelkit’te büyük hizmetlere imza attığını belirterek, kendisine teşekkürlerini iletti.

Daha sonra Kelkit İlçe SKM’de AK Parti teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aydın’a Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, İl Genel Meclis Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, AK Parti Kelkit Belediye Başkan Adayı Ünal Yılmaz, Belde Belediye Başkan ve Adayları ve Kelkit İlçe Teşkilatı yöneticileri ile çok sayıda vatandaş eşlik etti.

Kelkit’in tüm seçimlerde milli iradenin yanında dik durduğunu kaydeden Aydın, “Kelkit ülkesini dünya lideri ülkeler arasına sokan Başbakanına sahip çıkıyor ve Ünal Yılmaz ile hzimete devam diyor” dedi.

TORUL TEMASLARI

Kelkit programını tamamladıktan sonra hız kesmeden Torul ilçesine hareket ederek Torul ilçesinde hemşehrileri ile bir araya gelen Milletvekili Aydın, “Torul’un artık kaybedecek bir anı dahi kalmamıştır. Torul AK Kadrolar ile hayallerine kavuşacaktır” dedi.

Günde 20 saat çalışarak 500 kilometre yol yapan Milletvekili Aydın’ın Torul temaslarını da tamamladıktan sonra Gümüşhane il merkezine dönerek gece geç saatlere kadar seçim çalışmalarına devam edeceği ifade edildi.
Güncelleme Tarihi: 28 Mart 2014, 00:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER