Şahinöz de 'Hodri Meydan' Dedi

Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın diğer adaylara "Hodri Meydan" diyerek, adayların bir arada hizmetleri tartışması teklifine yanıt Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz'den geldi.

Şahinöz de 'Hodri Meydan' Dedi
Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı'nın diğer adaylara "Hodri Meydan" diyerek,  adayların bir arada hizmetleri tartışması teklifine yanıt Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz'den geldi.

Tarafsız bir moderatör sunumunda yapılacak  platformun Gümüşhane'de ilk olması bakımından önemli olduğunu vurgulayan Şahinöz, Belediye Başkanı Canlı ve diğer adaylar ile her platformda belediyecilik hizmetlerini tartışmaya hazır olduğunu belirtti.

Gümüşhane halkının bugüne kadar Mustafa Canlı'ya ‘başarılı hizmetleri’ olduğu için değil; ‘AKP'nin yerelde yaptığı yanlışlar’ sebebiyle oy vermek zorunda kaldığını dile getiren Şahinöz, yağmurdan kaçarken doluya tutulmaması gerektiğini belirtti.

Bu nedenle Büyük Birlik Partisi'nden aday olduğunu ifade eden Şahinöz, Gümüşhane halkının içerisine sıkıştırıldığı girdaptan ancak bu şekilde kurtulabileceğini belirtti.

Gümüşhane siyasetinin kısır döngüden kurtulması gerektiğini hatırlatan Şahinöz, "Bir yanda belediye imkanlarını, diğer yanda iktidar imkanlarını hoyratça kullanarak halkı kandırmaya, oylarını satın almaya çalışıyorlar. Biz bu seçim harcamalarındaki milyonlarca lira paranın kaynağının nereden geldiğini soruyoruz" dedi. Halkımız bu paranın kendi cebinden çalındığını anlayarak gerekli cevabı verecektir. Bu koltuk neden bu kadar kıymetli ki seçilmek için her yol deneniyor ve “ölüm-kalım meselesi” haline getiriliyor. Bu iki partinin harcadığı paralarla Gümüşhane’mize 4-5 adet fabrika yapılabilirdi. 

Gümüşhane'nin belediyecilik anlamında dünü, bugünü ve yarınını konu alan bir münazara ortamında bütün adayların donanımının ve hizmet kapasitesinin sorgulanması ve Gümüşhane halkına verebileceklerinin irdelenmesinin halkın beklentilerine cevap vermek bakımından daha doğru olduğunu vurgulayan Şahinöz, böyle bir ortamda ben de Mustafa Canlı'ya ve diğer adaylara 'Hodri meydan' diyorum" açıklamasında bulundu.
Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2014, 12:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER