'Şiran Kazandı'

Yerel seçimlerde güven tazeleyerek ikinci kez Şiranlı seçmenden güvenoyu alan Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, bir teşekkür mesajı yayımladı.

'Şiran Kazandı'
Pazar günü yapılan yerel seçimlerde güven tazeleyerek ikinci kez Şiranlı seçmenden güvenoyu alan Belediye Başkanı Yavuz Altıparmak, bir teşekkür mesajı yayımladı.

Seçimlerde ortaya çıkan sonuca herkesin saygı duyması gerektiğini belirten Başkan Altıparmak, “Milletimiz iradesini ortaya koymuş ve takdirini de yapmıştır. Söz milletin sözü, karar milletin kararıdır.” dedi.

Seçim süresi boyunca “Kim kaybederse kaybetsin Şiran kaybetmesin” dediklerini ve Şiran’ın kazandığını belirten Altıparmak, “Bizim yegâne gayemiz, ilçemize hizmet etmek, ilçemizi daha çok yaşanabilir bir kent konumuna getirmektir. Bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Ekibimizle birlikte gece-gündüz demeden, mesai mefhumu gözetmeksizin çalışacağız ve hizmetlerin en güzeline layık olan değerli hemşerilerimize insan odaklı hizmetlerde bulunacağız.” diye konuştu.

Altıparmak, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık başta olmak üzere Gümüşhane Milletvekilleri Doç.Dr. Kemalettin Aydın ve Feramuz Üstün ile tüm parti teşkilatına teşekkür ederek, “Yeni Şiran hedefi ile bir seçim çalışması yürüttük. Parti yöneticilerimiz, gençlik ve kadın kollarımız, Belediye ve il genel meclis üyesi adayları ile birlikte el ele, gönül gönüle vererek bir ve beraber olduk. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ayrıca destekleriyle bize büyük bir teveccühte bulunarak, bu önemli makama layık gören çok değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Bugünden itibaren kendisine oy veren, vermeyen herkesin Belediye Başkanı olacağını taahhüt eden Altıparmak, hiç kimseye ayrım yapmadan, herkese eşit mesafede hizmet edeceğin vurgulayarak şunları söyledi: “Bu vesile güzel ilçemiz açısından tarihi bir dönüm noktası olan 30 Mart seçimlerinde, sizlerin büyük teveccühü ile kazanmamızın ardından 30 Mart akşamından beri beni telefonla arayarak, mesaj göndererek, sosyal medya üzerinden mesaj göndererek, paylaşımlarımıza yorum yazarak tebrik eden herkese sonsuz teşekkür ederim. Tebrik programlarındaki halkımızın yoğun sevgi gösterisi, ilgisi, çağrıların, mesajların ve yorumların çokluğu nedeniyle yetişip cevaplayamadığım herkesten de özür diliyor, tüm halkımıza saygı, sevgi ve selamlarımı sunuyorum.”
Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2014, 21:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER