Hacı Selvi aday adaylığı müracaatını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığında yönetici olarak görev yapan Hacı Selvi, AK Parti’den Torul Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Hacı Selvi aday adaylığı müracaatını yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığında yönetici olarak görev yapan Hacı Selvi, AK Parti’den Torul Belediye Başkanlığı aday adaylığı müracaatını yaptı.

Beraberinde partililer ve hemşehrileriyle parti binasına giderek müracaat dosyasını AK Parti Torul İlçe Başkanı Osman Karabulut’a teslim eden Selvi, “Kuruluşundan buyana üyesi olduğum ve olmaktan gurur duyduğum, büyüklerimizin görev verdiği her kademede hiç tereddüt etmeden görev aldığım, AK davanın bayrağını her yerde taşımakta gurur duyan bir kardeşiniz olarak, 2006’dan beri İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir çok biriminde yapmış olduğum hizmet, bilgi, birikim ve deneyimlerimizin de şahsıma verdiği cesaret ve güvenle milletimizin partisi AK Parti’den 2019 Mart yerel seçimlerinde Torul Belediye Başkanlığına aday adaylığımı huzurlarınızda açıklıyorum” dedi.

Adaylık kararı almasında Torul’a olan sevdasının başta olmak üzere, vatana, millete, davaya hizmet edeceğine olan inancı, ailesi, dostları ve dava arkadaşlarının teveccühünün etkili rol oynadığını kaydeden Selvi, “Doğduğum, çocukluğumda sokaklarında koştuğum, öğrencilik ve esnaflık yaptığım, çocuklarımı büyüttüğüm, değişik alanlarda hizmet verdiğim, dostluğu, huzuru, cömertliği sevgiyi yaşadığım Torulumuza hizmet etmek için bu yola çıktım, Amacım rıza kazanmak, gönülleri kazanmak, birlikte başarmak olacak. Hizmetin ilk önce gönülleri kazanmak olduğuna inanıyor, bu yönde hareket edeceğimi şimdiden taahhüt ediyorum. Türkiye’de belediyeciliğin standartlarını yeniden tarif eden AK Parti ile bu seçimler de çıtayı daha da yukarı taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. Bize düşen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın koyduğu hedef doğrultusunda çalışmaktır. Bu aday adaylık başvurusuyla Torul için bizlerin de yapabileceği güzel çalışmaların olduğunu göstermek istedik. Torul’a hizmetkar olmak beni çok mutlu edecektir. Mart 2019’da yapılacak seçimler Torulumuza hayırlar getirmesini diliyorum. AK Parti’nin genelde başarısı yerelden başlamıştır. İnşallah Torul’da AK Parti belediyeciliği devam edecektir. Maksadımız daha yüksek oyla gelmek, yarınlara daha güzel bir Torul bırakmaktır” diye konuştu.

Hacı Selvi kimdir?
Hacı Selvi 1976 yılında Gümüşhane-Torul’da doğdu. İlk okulu Yücebelen köyünde, orta ve lise tahsilini Gümüşhane İmam-Hatip Lisesinde yaptı.
Genç yaşlarda kendi işini kuran Selvi, 1997-2004 yılına kadar Torul’da ticari faaliyetlerini sürdürdü.
 Ak Parti Torul İlçe teşkilatı kurucularından olup sırasıyla AK Parti Torul İlçe Gençlik Kolları Başkanı, Ak Parti İlçe Yönetim ve Yürütme Kurulu üyeliği yaptı. AK Parti’nin kuruluşundan günümüze kadar aktif siyasette yer aldı.
2004-2005 yıllarında Torul Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı bünyesinde SRAP( Sosyal Riski Azaltma Projesi) kapsamında görev yaptı.
2006 İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT Genel Müdürlüğü Taşıtlar Daire Başkanlığı Avrupa 1 Bölge Müdürlüğü Hareket Biriminde göreve başladı.
Hacı SELVİ İBÇD üyeliği ve Hizmet İş Sendika delegesi seçildi.
2012 yılında sırasıyla Akyolbil Merkezi Filo Komuta amirliği, Avrupa 1 Bölge Amirliği görevlerine atandı.
2013 yılında Anadolu Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünü Lisans eğitimine başladı.
2013 yılında Büyükçekmece ilçe hat amirliğine atandı.
2015 yılında İBB Yol Bakım ve Onarım Daire Başkanlığına atandı ve halen yönetici olarak görevine  devam etmektedir.
Hacı SELVİ Almanca ve Arapça bilmekte olup evli ve üç çocuk babasıdır.
 

Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, 16:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Kadir SELVİ
Kadir SELVİ - 5 yıl Önce

TORUL BELEDİYE BAŞKANLIĞINA AK PARTİDEN ADAY ADAYI OLARAK MÜRACAAT EDEN KARDEŞİM HACI SELVİ YE BAŞARILAR DİLERİM. YOLUN AÇIK OLSUN. UZUN ADAM TORULA YAKIŞIR.

SIRADAKİ HABER