İnce Gümüşhane'de 

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

İnce Gümüşhane'de 
HABERİN GALERİSİ
İnce Gümüşhane'de

İnce Gümüşhane'de

CHP'nin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, partisinin aday tanıtım toplantısına katılmak üzere Gümüşhane’ye geldi.

CHP Gümüşhane İl Başkanlığı'nın aday tanıtım toplantısı için geldiği Gümüşhane'de şehir merkezi girişinde partililerce karşılanan İnce, kent merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirerek CHP Gümüşhane Belediye başkan adayı Bedri Ağaç için vatandaşlardan destek istedi.

Bir kahvehanede vatandaşlarla kısa süreli okey oynayan İnce, aday tanıtım toplantısına katıldı.

Burada yaptığı konuşmada 51 gün yürüttüğü cumhurbaşkanlığı seçim kampanyası boyunca 10 civarında şehre gidemediğini, bu illerden birinin de Gümüşhane olduğunu ve borcunu ödemek için şehre geldiğini belirterek, Gümüşhane'de CHP'nin seçmeninin az olduğunu ve kazanmak için gayret gösterilmesi gerektiğini vurgulayarak, “Siyaset harikalar yaratma sanatıdır. Bu iş gayret ederseniz olur. Siyaset bir ikna ve iddia işidir. İstanbul'da İzmir'de Trakya'da CHP'li olmak kolay. Beşiktaş, Konak, Şişli, Bakırköy ve Kadıköy ile uğraşanlar var. Niye? Garanti. Gümüşhane ile de uğraşacaksın. Biraz bedelini ödeyeceksiniz. Bunun bedeli terdir. Ter akıtacaksınız. Emin olun olur” diye konuştu.

“Siyaset bir ikna ve iddia işidir” diyen İnce, “İstanbul'da İzmir'de Trakya'da CHP'li olmak kolay. Beşiktaş, Konak, Şişli, Bakırköy ve Kadıköy ile uğraşanlar var. Niye? Garanti. Gümüşhane ile de uğraşacaksın. Biraz bedelini ödeyeceksiniz. Bunun bedeli terdir. Ter akıtacaksınız. Emin olun olur. Bu 31 Mart'ta Gümüşhane'de Türkiye'yi şaşırtmanız lazım. Haritada Gümüşhane'nin kırmızı görünmesi lazım. Burada Gümüşhane’yi kırmızı görürsek emin olun bu bölgedeki CHP'li büyük belediyeler bu belediyeye yardım eder. Bir senede Gümüşhane'yi tanıyamazsınız” ifadelerini kullandı.

Yerel seçimin bir beka sorunu olarak değerlendirilmesini de eleştiren İnce “Neden bir beka sorunu olsun ki. Yani Gümüşhane’yi CHP'li, İYİ Parti'li, MHP'li, AK Partili bir belediye ya da herhangi birisi yönettiğinde ezanları susturacak birisi var mı? Yok. Bayrağı mı indirecekler.? Neden beka sorunu olsun. Hepsi bu memleketin evladı değil mi?... Bu bir beka sorunu değildir. Bu belediyecilik hizmetidir. Oy verenden hainlik beklemek memlekete gerçek hainliktir" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER