‘Sabahattin Aytaç gibi, gönüllerin, yani herkesin Belediye Başkanı olacağım’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkan adayı Bedri Ağaç, ‘Sabahattin Aytaç gibi; gönüllerin, yani herkesin Belediye Başkanı olacağım’ ifadeleriyle Gümüşhane'de büyük bir dip dalgasının sessizce geldiğini söyledi.

‘Sabahattin Aytaç gibi, gönüllerin, yani herkesin Belediye Başkanı olacağım’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gümüşhane Belediye Başkan adayı Bedri Ağaç, ‘Sabahattin Aytaç gibi; gönüllerin, yani herkesin Belediye Başkanı olacağım’ ifadeleriyle Gümüşhane'de büyük bir dip dalgasının sessizce geldiğini söyledi.

“Gümüşhane’mizin uzun yıllardır birikmiş, çözülememiş ve hatta kangren haline gelmiş sorunlarında az çok payı olan; denenmiş siyasiler”

Yaptığı açıklamada Gümüşhane’de yerel seçimlerde 5 partinin de aday göstermesi nedeniyle ilginç bir dönemi yaşadığını kaydeden Ağaç, “AK Parti 5 yıldır Belediyeyi yönetiyor; ki mevcut başkanın önceki dönemlerde 5 yıl Belediye Meclis üyeliği de var. MHP'nin adayı AK Parti'den bu ilin 5 yıl milletvekilliğini yapmış bir insan.  İktidarın yaklaşık üç yıldır adeta ortağı gibi hareket eden ve bugün ülkece yaşadığımız sorunlarda en az iktidar partisi kadar da sorumlu olan bir siyasi anlayışın bugün; yerel seçimlerde birbirlerinin alternatifi gibi davranıp halktan destek ve oy talep etmesi gerçekten izaha muhtaç bir durum. İYİ Parti adayı ise bu şehirde 15 yıl kesintisiz Belediye Başkanlığı yapmış bir insan. Yani özetle; her üç aday da söylemleri, eylemleri ve anlayışları birbirine benzeyen; Gümüşhane’mizin uzun yıllardır birikmiş, çözülememiş ve hatta kangren haline gelmiş sorunlarında az çok payı olan; denenmiş siyasiler” dedi.

“Bu seçim mevcut Belediye başkanı ile benim aramda geçecek” 

Eski siyasetle, bildik ve denenmiş eski yüzlerle, eski anlayış ve eski modelle olmayacağının çok açık ve net olduğunu dile getiren Ağaç, “Bu nedenle de halk artık büyük ve köklü bir değişiklik hazırlığında. Vatandaştan, her kesimden Gümüşhaneli hemşerilerimden büyük bir teveccüh ve destek görüyorum ve bu nedenle de bu yarışın en büyük favorisi benim. Yapılan saha araştırmaları, sokak ve çalışmalar ortaya koyuyor ki; Gümüşhane'de bu seçim yarışı sadece halen kamu ve Belediye kaynaklarını siyaseten sonuna kadar kendi lehlerine fütursuzca kullandığı için nispeten iddialı olan; mevcut Belediye başkanı ile benim aramda geçecek” diye konuştu.

“İnsanlar uzun yıllardır devam eden aynı sorunlardan, aynı söylemlerden, aynı yüzlerden ve aynı anlayıştan bıktı usandı”

Gümüşhane'de büyük bir dip dalgasının sessizce geldiğini kaydeden Ağaç, “İnsanlar uzun yıllardır devam eden aynı sorunlardan, aynı söylemlerden, aynı yüzlerden ve aynı anlayıştan bıktı usandı. İnşallah 31 Mart Yerel Seçimleri; ilimizin bu kısır döngüden, bu sahipsizlikten ve bu açmazdan kurtulmasına imkân verecek şekilde; büyük, güzel, faydalı ve köklü bir değişikliğin önünü açacaktır” şeklinde konuştu.

Kendisinin önce Allah'a, sonra milletin vicdanına güvendiğini ifade eden Ağaç, “Kadrom, projelerim ve vizyonum hazır. Halkımızın; siyaseten yıpranmış, daha önce denenmiş ve aslında söyleyecek sözü kalmamış siyasi kadroların üzerine bir çizgi çekerek; 31 Mart'ta emaneti bana vereceğine inancım tamdır” ifadelerini kullandı.

“Sabahattin Aytaç gibi; gönüllerin, yani herkesin Belediye Başkanı olacağım”

Her partinin tabanından, toplumun her kesiminden büyük ilgi, takdir ve destek gördüklerini ifade eden Ağaç, açıklamasını şu sözlerle tamamladı: “Bu tablonun sandığa da aynen yansıyacağına yürekten inanıyorum. Adil, dürüst, tarafsız, hesap verir ve katılımcı bir anlayışla; 7/24 sadece yerel hizmete odaklanıp çok çalışarak, üreterek, şehrin rantını ve hep birlikte yaratacağımız katma değerini; halkımızla eşit ve adil paylaşarak Gümüşhane’mizin makus talihini değiştireceğim.  Değişimin ve yeniliğin temsilcisi olarak; inşallah uzun yıllar sonra bu şehirde bir avuç rantiyecinin veya ayrıcalıklı dar bir zümrenin değil; rahmetli Sabahattin Aytaç gibi; gönüllerin, yani herkesin Belediye Başkanı olacağım.”
 

Güncelleme Tarihi: 18 Şubat 2019, 15:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER