Gümüşhaneli halk ozanı ve sanatçı Mahmut Polat, Kültür Vadisi programı ile Mavi Karadeniz ekranlarında olacak.
Fuat Şengül ile birlikte hazırlayıp sunacağı program 4 Aralık’tan itibaren Mavi Karadeniz televizyonunda her Pazar günü saat 19.15 ile 21.15 saatleri arasında yayınlanacak. Polat, programın sahne dekorunda Gümüşhane kültürünün objelerinin de yer alacağını söyledi.
İlk programda Karadenizli sanatçı İlknur Yakupoğlu’nun konuk edileceğini kaydeden Polat, izleyenlerin canlı telefon bağlantılarıyla programa katılabileceklerini söyledi.
Aynı zamanda Kültür Bakanlığı sanatçısı olan Polat; Can Gümüşhanem, Yaslanmış Köyüme Sıralı Dağlar, Yiğit Bizim Ellerde gibi çok bilinen eserlerinin yanı sıra onlarca türküyü de derleyerek halk kültürüne kazandırdı.
Eserleri Yoğun İlgi Gördü: Yazar Enes Akhan Kocaeli'nde Okurlarıyla Buluştu
#Gurbetten / 02 Temmuz 2026
Milletvekili Musa Küçük'ten Yoğun Hafta Sonu Mesaisi
#Gurbetten / 29 Haziran 2026
Son Yorumlar