Üst Başlık
Üst Başlık
Üst Data Alanı |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Site Sahibi ![]() Grup: Yönetici İleti: 44 Katılım: 19-April 05 Nereden: Gümüşhane Üye No: 1 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Akla ziyan anketler serisi 1. anketimiz....
-------------------- Dolunay Bilgisayar ve İnternet Hizmetleri
Hasanbey Cad. Gümüşevler İşhanı No:5 29000 - Gümüşhane Tel : 0 456 213 40 68 |
|
|
Gumushaneli_Eyüp DEMİREL_* |
![]()
|
Misafir ![]() |
[font=Arial][size=7] İHTİYAÇ DUYULAN BİR ANKET MODELİ TEBRİKLER.HAYEL DEĞİL GERÇEK BİR GÜN OLACAKTIR.TRABZON ,GÜMÜŞHANE YOLU 45 DAKİKKAYA İNEBİLİR
|
|
|
![]()
|
|
Köşe Yazarı ![]() Grup: Köşe Yazarı İleti: 15 Katılım: 22-April 05 Üye No: 18 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane ![]() |
Dünyanın tanıdığı insanların deli damgası yedikleri bir gerçektir. Ünlü fizikçi Ainstain da deli ilan edilmişti bir dönem. Ama ne yazıkkı biz onun kıymetini sonralardan anladık. Bu anketinde kıymeti yıllar sonra yol yapıldığında anlaşılır. Umarım bizim göreceğimiz kadar yakın olur o günler. Bu yol bahsedildiği kadar değilse bile ne kadar kısalırsa o kadar iyi ve güvenli olur.
|
|
|
![]()
|
|
Köşe Yazarı ![]() Grup: Köşe Yazarı İleti: 3 Katılım: 21-April 05 Nereden: EDİRNE Üye No: 9 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane Kan Grubunuz: A RH ( - ) ![]() |
ULAŞIM İYİDE TİCARET NE OLACAK
Gümüşhane- Trabzon arasının 45 dk ya indirileceği gündemde. Bu Gümüşhaneye hem getirileri olacaktır hemde götürüleri. Uşaımın kolay olması tabiki güzel bir nimettir. Hastalarımızın sağlıklarına kavuşmalarını hızlandıracaktır. Ancak olaya birde şöyle bakmak gerekir; Gümüşhane'nin nüfus sorunu olduğunu bilmekteyiz. Bu nüfus sorununun ticarete yansımasıda olumsuzdur. Ulaşımdan kaynaklanan pahalılık elbette vardır. Ancak Trabzon'un ilimize olan yakınlığı ilimizdeki ayakta zor duran ticareti yıkmaya yetecektir. Halkımız alışveriş için bu gün olduğu gibi Trabzon'a gidecektir. Gümüşhanede bu gidişe bakılırsa sadece Fırınlar ayakta kalır. Giyim sektöründen tutunda Temel Gıda sektörüne kadar her sektör zordurumda kalacaktır. Bunu önlemek için yetkililerin gerekli önlemleri alması gerektiğini düşünmekteyim. Umarım ilimiz ve milletimiz için hayırlı olur -------------------- [i]TEMEL UĞUR MEYDAN[/i] |
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 4 Katılım: 21-January 06 Nereden: ANKARA Üye No: 695 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye ![]() |
Zigana tünelini 30 yılda açabildik artık bu tünelide 50 yılda açarız iyi olur.!!
|
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 39 Katılım: 28-June 05 Nereden: Gümüşhane Üye No: 185 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Türkiyenin bütün sorunları bitti halk refah düzeyine erişti toplu konutlar yapıldı sahiplerine dağıtıldı sıra geldi zigana tüneline! Birileri oraya istenildiği gibi bir tünel yapsa eminim bundan sonraki anketiniz "Gümüşhaneye hava alanı yapılmalı mı yapılmamalı mı?" gibi bir şey olacak ve bir çok kimse de "tabiki yapılmalı bu ulaşımı şimdi olduğundan daha güvenli ve daha hızlı" yapar gibi bir seçeneği seçecektir.
-------------------- "Güvenlik ve Estetik Aşkına!" Programlama Adımızla Başlar
REDUSAN Software |
|
|
![]()
|
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 8 Katılım: 28-February 06 Nereden: İSTANBUL Üye No: 791 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye ![]() |
QUOTE(yolcu1453 @ Feb 22 2006, 11:47 AM) [snapback]466[/snapback] Türkiyenin bütün sorunları bitti halk refah düzeyine erişti toplu konutlar yapıldı sahiplerine dağıtıldı sıra geldi zigana tüneline! Birileri oraya istenildiği gibi bir tünel yapsa eminim bundan sonraki anketiniz "Gümüşhaneye hava alanı yapılmalı mı yapılmamalı mı?" gibi bir şey olacak ve bir çok kimse de "tabiki yapılmalı bu ulaşımı şimdi olduğundan daha güvenli ve daha hızlı" yapar gibi bir seçeneği seçecektir. Mhr haklısınız arkadaşım ama yolu olmayan bir şehir neye yaran yatırımçı bile yatırım yapmadan o şehrin ilk önce ulaşımına bakar sevgiler -------------------- ![]() http://img310.imageshack.us/img310/491/54wyuc4.gif[/img] |
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 1-March 06 Nereden: İSTANBUL Üye No: 794 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye ![]() |
BİLDİĞİM KADARIYLA KÖSEYE BAĞLI SALYAZI KÖYÜNDE 1990 DAN BERİ HAVAALANI VAR...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 12 Katılım: 1-February 06 Nereden: Kocaeli Üye No: 723 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
bunu yapana kadar Gümüşhaneye bi hava alanı yapsa ya bunu düşünen arkadaş:-)
-------------------- Plaka Yerli Korkutur!
|
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 14 Katılım: 18-March 06 Nereden: istanbul Üye No: 840 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
iyi bir anket olmuş hazırlayan arkadaşı teprik ediyorum hayırlısı neyse o olsun vede bekleyelim görelim önümüzdeki senelerde neler gercekleşecek
-------------------- www.gumusfm.net www.kurtun.com
|
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 17 Katılım: 3-May 05 Nereden: eskişehir Üye No: 62 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane ![]() |
QUOTE(DEDEOĞLU 29 @ Mar 1 2006, 05:43 PM) [snapback]473[/snapback] BİLDİĞİM KADARIYLA KÖSEYE BAĞLI SALYAZI KÖYÜNDE 1990 DAN BERİ HAVAALANI VAR... Ben De görmüştü. Hur köyünde gezerken kelkit vadisine doğru bir yerde. Ama Orası askeri hava alanı.. KOlay gelsin.. QUOTE(yolcu1453 @ Feb 22 2006, 10:47 AM) [snapback]466[/snapback] Türkiyenin bütün sorunları bitti halk refah düzeyine erişti toplu konutlar yapıldı sahiplerine dağıtıldı sıra geldi zigana tüneline! Birileri oraya istenildiği gibi bir tünel yapsa eminim bundan sonraki anketiniz "Gümüşhaneye hava alanı yapılmalı mı yapılmamalı mı?" gibi bir şey olacak ve bir çok kimse de "tabiki yapılmalı bu ulaşımı şimdi olduğundan daha güvenli ve daha hızlı" yapar gibi bir seçeneği seçecektir. benden +5 çalışır Kolay gelsin.. |
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 136 Katılım: 22-April 07 Nereden: Novosibirsk Üye No: 2,216 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
O yolu ben zaten o kadar satte alırım bence hıc gerek yok bosuna heyecan aramayalım
![]() -------------------- Sessiz ve Derinden
|
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 1 Katılım: 16-April 06 Nereden: ANKARA Üye No: 923 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye ![]() |
YANLIŞ HATIRLAMIYORSAM MEVCUT TÜNEL YAPILMADAN ÖNCE BU DÜŞÜNÜLMÜŞ AMA YAPILAMAMIŞ HAVA ALANINA GELİNCE GÜMÜŞHANEDE KAÇ KİŞİ UÇAĞA BİNEBİLECEK
![]() |
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 136 Katılım: 22-April 07 Nereden: Novosibirsk Üye No: 2,216 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Ben bınerım yapsınlar donerken bıle ucakla donecem soz
![]() ![]() -------------------- Sessiz ve Derinden
|
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,800 Katılım: 11-October 06 Nereden: İSTANBUL Üye No: 1,599 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane ![]() |
tebrikler anketleriniz gayet iyi.yapılan bir şeyi herkes takdir etmez kimi eleştirir kimi beğenir insanoğlu bu. böyle anketler yapıldıkça gümüşhane kazanacaktır
-------------------- sade undan helva olmaz,
bal gerekir kazana, baba malı fayda vermez, meğer oğul kazana... |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 2,368 Katılım: 22-February 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 3,714 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
yaff ben oy vermedimde henüz...
![]() Ama zaten tünele gerek kalmadan da bu kadar zamanda ulaşılmıyor mu?? ![]() Pek anlayamadım da üzgünüm....Havaalanına gelince tanıdığım birçok kişi uçak yolculuğunu tercih ediyor.. Erzurum ya da Erzincan Havaalanına gidiliyor..Bizde olmadığı için..Ama buna müsaitmidir bunuda bilmiyorum... ![]() Pek cahalım kusura bakmayın... ![]() Selamlar... |
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 883 Katılım: 25-April 06 Üye No: 955 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
yaff ben oy vermedimde henüz... ![]() Ama zaten tünele gerek kalmadan da bu kadar zamanda ulaşılmıyor mu?? ![]() Pek anlayamadım da üzgünüm....Havaalanına gelince tanıdığım birçok kişi uçak yolculuğunu tercih ediyor.. Erzurum ya da Erzincan Havaalanına gidiliyor..Bizde olmadığı için..Ama buna müsaitmidir bunuda bilmiyorum... ![]() Pek cahalım kusura bakmayın... ![]() Selamlar... şimdi seni aydınlatma isterdim ama daha çok aklını karıştırırım.. ama üsteki yorumlardan bir tanesine katılıyorum eğer yol yakın olursa ghanede esnaf çok zorlanır bizim gb yanii öğrenciler bile hafta sonunu nu dışarda geçirmeyi düşünür. sadece ulaşım işi ile uğraşan için karlı olur. -------------------- hayatın kendisi bu herşey varmış içinde yollar ayrılıyormuş deli gibi sevsen bile.........
O GİDERKEn BİR AN DURUP PEŞİNDEN BAKTIM....... YOK BİR SİTEMİM HAYATTA HERŞEY KISMET:( Bu dünyada kaybedecek hiçbir şeyin yok; çünkü senin sana ait ve sana her zaman en yakın olan tek parçan var o da yüreğin! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 816 Katılım: 4-August 07 Nereden: istanbul Üye No: 2,588 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
yaaa çok güzel olur ama hayali bile güzel
-------------------- Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. |
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 16th December 2019 - 07:29 AM |
Alt Başlık
Data Alanı Alt |