Üst Başlık
Üst Başlık
Üst Data Alanı |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 904 Katılım: 22-October 07 Üye No: 3,016 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Bir adam yaratmak dede korkut kitabının orijinali kaç nüshadır ve nerelerdedir? Bilmiyorum. Sen söyle bakalım biz de öğrenelim sakın ben de bilmiyorum deme araştırmak zorunda bırakma beni Dede korkut kitabının orijinali kaç nüshadır ve nerelerdedir? -------------------- HER ŞEY İNCELİKTEN, İNSAN KABALIKTAN KIRILIR.
|
|
|
![]()
|
|
Yeni Üye ![]() Grup: Üye İleti: 11 Katılım: 20-June 07 Nereden: istanbul Üye No: 2,410 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 883 Katılım: 25-April 06 Üye No: 955 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
yumurta gibi bişehir içerde kendi başına yaşayan dışına kabuk örmüş
-------------------- hayatın kendisi bu herşey varmış içinde yollar ayrılıyormuş deli gibi sevsen bile.........
O GİDERKEn BİR AN DURUP PEŞİNDEN BAKTIM....... YOK BİR SİTEMİM HAYATTA HERŞEY KISMET:( Bu dünyada kaybedecek hiçbir şeyin yok; çünkü senin sana ait ve sana her zaman en yakın olan tek parçan var o da yüreğin! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,920 Katılım: 4-March 07 Nereden: ögrenci Üye No: 2,081 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
yumurta gibi bişehir içerde kendi başına yaşayan dışına kabuk örmüş ![]() ![]() ![]() Issiz bir adaya düssen yanina 3 sey alabilirsin deseler ne alirsin ? -------------------- Sana yakisan bumu,
ben seni özü sözü BIR bildim !! Megerse sen DÖNEKMISSIN, cok GEC anladim !!! Beni sevmeyen ölsün !! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 218 Katılım: 19-December 07 Üye No: 3,334 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
![]() ![]() ![]() Issiz bir adaya düssen yanina 3 sey alabilirsin deseler ne alirsin ? kur-an´inmi ,kalemimi ve defterimi.. seni lübnan´a davet etseler ne derdin? -------------------- "AMELLERIN KIYMETI ,ANCAK NIYETLERE GÖREDIR.KISININ NIYET ETTIGI NE ISE,ELINE GECECEK OLAN ANCAK ODUR."
|
|
|
![]()
|
|
Tecrübeli Üye ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 76 Katılım: 10-November 07 Üye No: 3,129 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 904 Katılım: 22-October 07 Üye No: 3,016 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Hangi görevle geliyorum diye sorardım? İlk anayasayı kimler ne zaman yapmıştır? DÜNYA DA İLK ANAYASA DÜNYADA İLK ANAYASA BABİLLER TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. Babiller'in en kudretli hükümdarı Hammurabi'dir. Altıncı hükümdar olan Hammurabi, aynı zamanda Sümer ve Akad'ların kullandığı töre ve yasaları, eski fermanları toplayarak, zamanının ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş, meydana getirdiği “Hammurabi Kanunları” ile ilk kanun kurucusu olarak ün salmıştır. TÜRK TARİHİNDE İLK ANAYASA Türk tarihinin ilk yazılı anayasası, 23 Aralık 1876 tarihinde yürürlüğe girdi. "Kanun-i Esasi" (Temel Kanun) adını taşıyan bu anayasa halk iradesine dayalı bir hareketin sonucu olarak değil, "Genç Osmanlılar" adı verilen aydınların padişah üzerinde yaptıkları oldukça güçlü bir etki yoluyla gerçekleşmişti. ADINDA TÜRK SÖZCÜĞÜ GEÇEN İLK TÜRK DEVLETİNİN ADI NEDİR KURUCUSU KİMDİR? -------------------- HER ŞEY İNCELİKTEN, İNSAN KABALIKTAN KIRILIR.
|
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 883 Katılım: 25-April 06 Üye No: 955 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
DÜNYA DA İLK ANAYASA DÜNYADA İLK ANAYASA BABİLLER TARAFINDAN YAPILMIŞTIR. Babiller'in en kudretli hükümdarı Hammurabi'dir. Altıncı hükümdar olan Hammurabi, aynı zamanda Sümer ve Akad'ların kullandığı töre ve yasaları, eski fermanları toplayarak, zamanının ihtiyaçlarına göre düzenlenmiş, meydana getirdiği “Hammurabi Kanunları” ile ilk kanun kurucusu olarak ün salmıştır. TÜRK TARİHİNDE İLK ANAYASA Türk tarihinin ilk yazılı anayasası, 23 Aralık 1876 tarihinde yürürlüğe girdi. "Kanun-i Esasi" (Temel Kanun) adını taşıyan bu anayasa halk iradesine dayalı bir hareketin sonucu olarak değil, "Genç Osmanlılar" adı verilen aydınların padişah üzerinde yaptıkları oldukça güçlü bir etki yoluyla gerçekleşmişti. ADINDA TÜRK SÖZCÜĞÜ GEÇEN İLK TÜRK DEVLETİNİN ADI NEDİR KURUCUSU KİMDİR? benim bildiğim göktürk devleti kurucusu bumin kağan olması gerek... insan ne ile yaşar 'ın yazarı kimdi. -------------------- hayatın kendisi bu herşey varmış içinde yollar ayrılıyormuş deli gibi sevsen bile.........
O GİDERKEn BİR AN DURUP PEŞİNDEN BAKTIM....... YOK BİR SİTEMİM HAYATTA HERŞEY KISMET:( Bu dünyada kaybedecek hiçbir şeyin yok; çünkü senin sana ait ve sana her zaman en yakın olan tek parçan var o da yüreğin! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 312 Katılım: 5-March 07 Nereden: iSTANBUL Üye No: 2,085 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: 0 RH ( + ) ![]() |
Lev Nikolayeviç Tolstoy
Uyku kelimesini etimolojik olarak inceleyiniz? -------------------- Şu, bu namına yasak demiş
Bulundunuz tezelden! Ne olurdu anlasaydınız birazda, Güzellikten güzelden. |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
sorudan ziyade bir önerge vasr bu uyku meselesine dikkaate alacagım
hani bir yagmur yagary bazen hani gök görlerye arklasından hani şimşekler çakarya peşinden bu simsegin akımı kac amper açaba -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 2,368 Katılım: 22-February 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 3,714 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
QUOTE sorudan ziyade bir önerge vasr bu uyku meselesine dikkaate alacagım hani bir yagmur yagary bazen hani gök görlerye arklasından hani şimşekler çakarya peşinden bu simsegin akımı kac amper açaba Şimdi önce yağmurun cinsi ele alınmalı; ![]() kırk ikindi yağmuru mu? ![]() ahmak islatan yağmuru mu?? nisan yağmuru mu? ![]() yoksa dua edildikten sonra yağan yağmur mu?? çeşit belirlenirse amper hesaplamasına geçebiliriz... ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
bu yagmur kırk ikindi yagmuru katsayı carpanıda 0,54 hadi bkalım
-------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 2,368 Katılım: 22-February 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 3,714 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,800 Katılım: 11-October 06 Nereden: İSTANBUL Üye No: 1,599 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane ![]() |
şimdi önce söyle bakiyim 36. kata nasıl çıkıyorsun asnsörle mi yürüyerek mi bunu bilmeden olmaz yani
-------------------- sade undan helva olmaz,
bal gerekir kazana, baba malı fayda vermez, meğer oğul kazana... |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 972 Katılım: 14-August 07 Üye No: 2,642 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
Ailen ilemi yasiyorsun?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
YOOO
GEÇELER Mİ SEN BEN Mİ YORGUNUM -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 972 Katılım: 14-August 07 Üye No: 2,642 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
bilmem
Gumushanenin neresindensin? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
en güzel köyünden
hoşgeldin bu arada neden bu kadar geç kaldın ? -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
en güzel köyünden hoşgeldin bu arada neden bu kadar geç kaldın ? ayni köydenmiyiz yoksa, en guzel benim köyüm ... gec degil erken -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 16th December 2019 - 04:17 AM |
Alt Başlık
Data Alanı Alt |