Üst Başlık
Üst Başlık
Üst Data Alanı |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,920 Katılım: 4-March 07 Nereden: ögrenci Üye No: 2,081 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
Burdayim yok ben tursu kavurmasini sefmiyom bööööööööööööö
-------------------- Sana yakisan bumu,
ben seni özü sözü BIR bildim !! Megerse sen DÖNEKMISSIN, cok GEC anladim !!! Beni sevmeyen ölsün !! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 816 Katılım: 4-August 07 Nereden: istanbul Üye No: 2,588 Nerede yaşıyorsunuz?: Gümüşhane Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
aslında güzel olur turşu kavurması yemeden karar verme hemen
ve bu arada hoşgeldiniz -------------------- Ne hasta bekler sabahı,
Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar. |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,920 Katılım: 4-March 07 Nereden: ögrenci Üye No: 2,081 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
yok ben sefmiyom biraz entel kuntelim yemek islerinde
![]() ![]() ![]() -------------------- Sana yakisan bumu,
ben seni özü sözü BIR bildim !! Megerse sen DÖNEKMISSIN, cok GEC anladim !!! Beni sevmeyen ölsün !! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
YIL 2010 DAN BERİ BU KIZDAN SES YOK KİMBİLİR NERELERDE ARADANDA 2 SENE GELDİ GECTİ ANNESININ ETEGİNİN DİBİNDE DESEK 2 SENEDE KOCAMAN OLMUSTUR EN SON TURSU KAVURMASINI TARIFINI BENDEN ALIP YAPMAYA GİTMİSTİ
![]() ŞİMDİ BU KESİN TATİLDEDİR KEYIF YAPIYORDUR ![]() -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,688 Katılım: 19-March 08 Üye No: 3,846 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: 0 RH ( - ) ![]() |
uzak dıyarlarda ılım tahsıl etmekte
![]() bende epeydır haber alamıyorum ama ![]() -------------------- bir mucize-i gizem, ömrü sefadan geçen
bir gece-i matem, yüreğimden uçup giden sine-i harabım bir gül demeti sor ki bu canı hiç sevmedi mi? hal-i ruhsarım perişan gibi |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
hayli zaman oldu cici kızı arıyoruz derken forumcularıda kabettık hangisini arayak nerde bulak nerdesin millet
-------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 2,368 Katılım: 22-February 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 3,714 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,688 Katılım: 19-March 08 Üye No: 3,846 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: 0 RH ( - ) ![]() |
bende bende burdayımmm
![]() -------------------- bir mucize-i gizem, ömrü sefadan geçen
bir gece-i matem, yüreğimden uçup giden sine-i harabım bir gül demeti sor ki bu canı hiç sevmedi mi? hal-i ruhsarım perişan gibi |
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 14th December 2019 - 06:36 AM |
Alt Başlık
Data Alanı Alt |