Üst Başlık
Üst Başlık
Üst Data Alanı |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,920 Katılım: 4-March 07 Nereden: ögrenci Üye No: 2,081 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
-------------------- Sana yakisan bumu,
ben seni özü sözü BIR bildim !! Megerse sen DÖNEKMISSIN, cok GEC anladim !!! Beni sevmeyen ölsün !! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
![]() cici belki benin huysuz ve bulaşkan sözlerimden korunursun al sana bu cok lazım olacak bak hala ve yine seni dusunuyom yaaa ![]() -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,920 Katılım: 4-March 07 Nereden: ögrenci Üye No: 2,081 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Dışı Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
valla sen istedigini de tinlamiyomki
![]() ![]() ![]() ![]() ahan benden sana bu gelsin mikrofon ama sesin okadar berbatmiski bak garibim kendini hapsetmis ![]() ![]() ![]() -------------------- Sana yakisan bumu,
ben seni özü sözü BIR bildim !! Megerse sen DÖNEKMISSIN, cok GEC anladim !!! Beni sevmeyen ölsün !! |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
![]() üzdün valalhi beni neden beni hiç tınlamıyorsun ki ben nettim sana ki bana böle yapıyorsun -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
ya yanlis anlasilma olmasin büyügümsün saygim sonsuzda o takilmalarini felan tinlamiyorum yani eger sürcü lisan ettiysek kusurumuz olduysa affola
![]() -------------------- Sana yakisan bumu,
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 425 Katılım: 3-October 05 Nereden: angara Üye No: 391 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
günaydın dorpaqlar
![]() -------------------- ne ekersen onu biçersin
|
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() sitenin en güzel kızına yasemine -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
buda cici kızına cicinin ciciligi de bu kadar işte -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Sana yakisan bumu,
|
|
![]()
|
|
![]() -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Moderatör İleti: 2,368 Katılım: 22-February 08 Nereden: İSTANBUL Üye No: 3,714 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
![]() ![]() Yaff yoldaşım alemsin yaaa.. ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 482 Katılım: 10-July 08 Üye No: 4,253 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Bİ KUTU PESTİL KÖME ALIRDIM
![]() -------------------- Bazen bir var bir yok olur
Ama bazen dalarsın cennet olur Aşk bir masal rüyalarla uyulur Biz inanırsak eğer düş gerçek olur Ama bazen dalarsın cennet olur Aşk bir masal rüyalarda avunur Bu rüyaya inanırsak gerçek olur Sen sev yer gök onunla bir olur Sen sev yağmur çöle derman olur Sen sev gece sabaha elbet kavuşur Herşey geçer içimizdeki tek gerçek olur |
|
|
![]()
|
|
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 264 Katılım: 26-January 09 Nereden: YALOVA Üye No: 5,034 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
[attachment=15:turkiye_bayrak_1_.jpg] En güzel hediye sanırım bu size ...
-------------------- Veli GÖZÜN
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& " Aynı Dili Konuşan Değil, Aynı Duyguları Paylaşanlar Anlaşabilirler." Hz. Mevlana |
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 16th December 2019 - 05:30 AM |
Alt Başlık
Data Alanı Alt |