Üst Başlık
Üst Başlık
Üst Data Alanı |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 482 Katılım: 10-July 08 Üye No: 4,253 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
Uzun zamandır yeni üye alt kümede olan BALKÜPÜSÜ , tecrübeli üye a geç kümeye transfer edildi ŞOK ŞOK ŞOK
![]() ![]() ![]() ![]() NOT: SİZDE MUTLULUGUNUZU MUTLULUK GAZETESİYLE PAYLAŞINNNNNNNNNNNN................MUTLU KALIN EMİİİİİİİİİ ![]() MAKSAT BİRAZCIK OLSUN TEBESSÜM ETTİREBİLMEKTİ SUÇU LİSAN ETTİMSE AŞK OLAAA............... ![]() |
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 492 Katılım: 5-November 05 Üye No: 460 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye ![]() |
Harek getirdin balküpüsü.
Flaş... flaş... flaşş yeni aldığımız habere göre sitemize canlılık katan bir üye gelmiştir. Site için çok farklı şeyler yapabilecek olan bu üyenin sayın adminimiz tarafından değerlendirilmesini isteriz. Görünen o ki pozitif enerjisiyle diğer üyeleride harekete geçirecek kapasitededir. Ajasın verdiği bilgiye göre herkes mutluymuş... -------------------- Hayat akıp giderken avuçlarımdan,
Eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı. Ve artık her şey için, çok geç demek için Belkide çok geç... |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 482 Katılım: 10-July 08 Üye No: 4,253 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: A RH ( + ) ![]() |
şOk şOk şOK ![]() ![]() gerçekleştiridim yupppiiiiiiii ![]() ![]() MAKSAT BİRAZCIK OLSUN TEBESSÜM ETTİREBİLMEKTİ SUÇU LİSAN ETTİMSE AŞK OLAAA..... ![]() |
|
|
![]()
|
|
ya arkadaşlar, hemşerilerim , topragımın insanları kimse MuTLu degilmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 1,195 Katılım: 4-October 07 Üye No: 2,898 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye Kan Grubunuz: Bilmiyorum ![]() |
yok melesef tadı yok
senin mutukuk gazetesi benim tadı yok şehri -------------------- www.dortkonakkoyu.com
|
|
|
![]()
|
|
Profesyonel Üye ![]() ![]() ![]() Grup: Üye İleti: 492 Katılım: 5-November 05 Üye No: 460 Nerede yaşıyorsunuz?: Türkiye ![]() |
İyi akşamlar sayın dinliyiciler...
Son aldığımız habere göre, sitemizin bir üyesi son zamanlarda çok mutsuz olduğunu belirtmektedir. Bilindiği üzere bu değerli üyemiz sayın rotasız 29 bey,önceleri çok aktif, neşeli haliyle diğer üyelere moral kaynağı olmuştur. Umarız eski haline en yakın zamanda kavuşur. Elimizden gelen neyse yapmaya hazır olduğumuzu bildirir hepinize güzel İstanbulumuzdan selamlar sunarım. -------------------- Hayat akıp giderken avuçlarımdan,
Eğilip yerden toplayamıyorum parçalarımı. Ve artık her şey için, çok geç demek için Belkide çok geç... |
|
|
![]()
|
|
son dakika!!!!sıcak haber
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Bazen bir var bir yok olur
Ama bazen dalarsın cennet olur Aşk bir masal rüyalarla uyulur Biz inanırsak eğer düş gerçek olur Ama bazen dalarsın cennet olur Aşk bir masal rüyalarda avunur Bu rüyaya inanırsak gerçek olur Sen sev yer gök onunla bir olur Sen sev yağmur çöle derman olur Sen sev gece sabaha elbet kavuşur Herşey geçer içimizdeki tek gerçek olur |
|
|
![]() ![]() |
Basit Görünüm | Tarih: 11th December 2019 - 12:43 PM |
Alt Başlık
Data Alanı Alt |