İnsanların hayatlarında zaman, çok önemli bir konuma sahiptir. İnsanlar iş yaşamlarındaki yoğunlukları azaltmanın ve kendilerine daha fazla zaman ayırmanın hesaplarını yaparlar. Tabi bu yoğunluk teknolojinin de gelişim göstermesiyle, gelişen yararlı uygulamalar sayesinde azalma göstermiştir. Özellikle işverenleri ve çalışanlarını son derece rahatlatacak veriyi ve bilgiyi analiz ederek, iş zekası dediğimiz olayı gerçekleştiren uygulamalar vardır. Cep Müşavir de bu uygulamalardan bir tanesi.

Teknolojinin gelişiminden bahsettik, tabi bu gelişim sadece masaüstü uygulamaları ile sınırlı değil. İnsanların hemen hemen hepsinde akıllı telefonlar var. Akıllı telefonlar sayesinde, her konumdan istediğiniz veriye, programa anında erişim sağlayabiliyorsunuz. Cep Müşavir uygulaması da tüm bunları düşünerek geliştirilmiş bir uygulama. İçeriğinden biraz bahsetmek gerekirse, şirketinizin, kurumunuzun veya işletmenizin muhasebe ve finans raporlarını gelişmiş bir şekilde analiz ederek sizlere sunuyor. Üstelik bu uygulamaya çalışanlarınızla birlikte koordine bir şekilde erişim sağlayabiliyorsunuz.

Cep Müşavir muhasebe programı ile yapılacak olası işlem hataları önlenmiş oluyor. Böylelikle şirketinizi sıkıntıya sokabilecek tehlikeler de bertaraf ediliyor. Raporların ve analizlerin programda tutulması sayesinde, ticaret hacminizin genişlemiş olması dert olmaktan çıkıyor. Üstelik programın vermiş olduğu detaylı grafik raporları ile görsel olarak da işlemleri irdeleme fırsatı buluyorsunuz. İOs, android ve masaüstü olarak geliştirilen Cep Müşavir, işinizi cebinize kadar getiriyor ve iş hayatlarınızı kolaylaştırmaya yardımcı oluyor. Sizler de uygulamayı ücretsiz olarak indirip denemek, yeteneklerini keşfetmek isterseniz aşağıdaki bağlantıları ziyaret edebilirsiniz.

Site adresi : http://www.cepmusavir.com

Cep Müşavir iOS : https://itunes.apple.com/tr/app/cep-musavir...1109769239?mt=8

Cep Müşavir Android : https://play.google.com/store/apps/details?...savir&hl=tr