Yardım - Arama - Üyeler - Takvim
Tam Forum Görünümü: Dünyada üç büyük
www.gumushane.gen.tr - Forum > Anketlerimiz > Anketler
eliftilbe

http://www.whoshouldliveagain.com/

Yukarıdaki adreste dünyanın en popüler üç ünlüsü seçiliyor. Atatürk anketin ilk günlerinde %90'lardayken şimdi %60'lara düşmüş. Katılır ve Aatürk'ü oylarsanız bu oranı yüksek tutabiliriz.
Silberhaus
QUOTE(eliftilbe @ Nov 30 2007, 12:24 AM) *
http://www.whoshouldliveagain.com/

Yukarıdaki adreste dünyanın en popüler üç ünlüsü seçiliyor. Atatürk anketin ilk günlerinde %90'lardayken şimdi %60'lara düşmüş. Katılır ve Atatürk'ü oylarsanız bu oranı yüksek tutabiliriz.


O siteye girdim ama maalesef Atatürk'le ilgili olmayan beş tane anket sorusuyla karşılaştım. Soruları her kim hazırladıysa bu ülkenin en büyük düşmanı olduğunu düşünüyorum. Anket tek taraflı ve çirkince hazırlanmış. Tamamen faşist bir zihniyetin ürünü olduğunu düşünüyorum. İşte anket soruları :

a) TÜRKİYE'NİN TOPRAĞI SATILAMAZ !! AKP ŞEREFSİZ VE HAİNDİR !! ÖLÜM CEZASINA ÇARPTIRILMALI TÜRK HUKUKU VEYA TÜRK ASKERİ (İSTİKLAL MAHKEMESİ) TARAFINDAN !!
b.) BEN ŞEREFSİZ VE HAİN BİRİYİM, BU YÜZDEN TÜRK DEĞİLİM. AKP'Yİ DESTEKLİYORUM VATAN TOPRAĞINI SATTIĞI İÇİN! DAHA ÇOK SATSIN !!


Bu ne kadar ahlaksızca bir anket şıkları.

a) Ben ulusalcıyım. Birleşik Türk Devletlerinin kurulmasını gerek görmüyorum veya istemiyorum.
b.)Kansa kan, savaşsa savaş, barışsa barış! Ne pahasına olursa olsun Türkiye'nin en öncelikli dış politika emeli bu olmalıdır ve Türkiye önderliğinde bu birleşme başlamalıdır! Böyle bir hükümet, böyle bir iktidar parti istiyorum!


Ne kadar faşist bir düşünce.. Ulusalcılar bu ülkenin burjuva zümresini oluşturuyor. Rahatlıkları için her şeyi kullanıyorlar. (Atatürk, Bayrak, Cumhuriyet..) Genellikle ülkenin ekonomik olarak en iyi ilçelerinde oturuyorlar.
( Bakırköy, Beşiktaş, Kadıköy, Çankaya, İzmir, Muğla vs.)

a) EVET! ABD ile bütün ilişkiler sonlandırılmalıdır. Adana İncirlik Üssü derhal ABD'lilerden arındırılmalıdır!
b.) HAYIR! ABD menfaatçi de olsa müttefikimizdir.


Anketteki iki mantıklı seçimden biri... Evet buna oy verebilirim. Türkiye derhal ABD'den kurtulmalıdır. Ama kuyruğunu o kadar kaptırdıki kurtulması zor. 1950'den beri bu böyle devam ediyor. Son yıllarda oluşmuş bir süreç değil.

a) Evet olmalı. Avrupa Birliği ile Türkiye'nin geleceği parlak olacaktır.
b.) Hayır olmamalı. Türkiye önce benliğini sonra geri kalan herşeyini kaybeder.


Önceden ABD den kurtulma yolu olarak gördüğüm bir yol iken şu an desteklemiyorum. Türkiye onlarsız demokratikleşme sürecini , ekonomik ve kültürel gelişmesni tamamlayabilir. Ama maalesef Türkiye hem siyasetçiler hem de halk için günü kurtarma ülkesi olmuş. Yapılan kanunlar kolay uygulanamıyor.
(Kanun Devleti olduk maalesef)
Eğitim, çevre, kültürel ve sosyal faaliyetler konusunda seferberlik yapılmalı. Atatürk'ün Cumhuriyetin ilanından sonraki 10 yılı iyi incelenmeli ve o hızda ataklar yapılmalıdır.

a) Türkiye'nin parlak geleceği için türban olayı ebediyen sonlandırılmalıdır. Türbanı yasaklayacak bir iktidar parti istiyorum.
b.) Ben yobazım. Ben eski kafalıyım. Ben bilime ve bu tip şeylere inanmam. Müslüman dediğin kadın türban takar.
c) Ben gerçekte pek güzel bir kız değilim. Kendime bu açıdan güvenim yok. Türban takıp diğer türbanlıların içinde bu eksiğimi hissetmiyorum.
d) Ben türbanlıyım. Atatürk'e ve onun inkilaplarına saygı ve sevgim yok. Yaşa AKP! Yaşa ki bizler var olalım ve çoğalalım.


Buna diyecek bir şey yok. İnsan ancak bu kadar bağnaz olabilir. Bir yobaz tarafından bu şıkların hazırlandığına eminim. İnsan bu kadar çirkin olabilir mi?

Türkiye'nin parlak geleceği için türban sorunu çözülmelidir. Yoksa her daim kullanılacak. Türbanı özgürleştirecek bir zihniyet istiyorum.
Üniversitelerde olması gerekeni sayın Ufuk Uras çok güzel özetliyor. "Üniversitelerin, düşünce ve inanç özgürlüğünün, ileri demokratik normlarla ve yasaklama olmaksızın yaşayabildiği bilimsel mekan ve ortamlar olması gerektiğini savunan Uras, "Bizim için Che Guevara tişörtü giyen de türban bağlayan kadın da saçı uzun ve küpeli erkek de aynı eğitimden yararlanma hakkına sahiptir." İşte üniversitedeki temel felsefe bu olmalı. Üniversite kişilerin giyimine değil beyninin içine bakmalı, bilim üretilebilecek yerler olmalı. Maalesef üniversitelerimiz yıllarca kılık kıyafetle uğraşmış, bilim adına bir kaç üniversitenin dışında çoğu hiç bir şey yapamamış.

Sayın Elif Tilbe bu yazdığım mesajı bir hafta içinde sileceğim. Siz de verdiğiniz linki silerseniz çok iyi olacağını düşünüyorum. Çünkü orada Atatürk ve Bayrak arkasına gizlenmiş, faşist yobazların kinlerini kustukları bir anket var.

Saygılarımla..
Asıl içeriğin sadece basit bir görünümüdür. Resimlendirilmiş tam halini görüntülemek için lütfen, buraya tıklayınız.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.