---------------GRUP NENA KONSER----------------

Yer : MARAKESH İstiklal cad. Atıf Yılmaz sok. Taksim-İST
Tarih : 13 Aralık 2007
Saat : 21:..
Giriş : 10 YTL


(Taksim meydanından istiklal caddesine girilecek, aşağı inişte sağda ağa camiinin köşesinden sağa dönülecek Stüdyo Live'nin altı MARAKESH.)


Bence İstanbulda yaşayan Gümüşhanelilerin kaçırmaması gereken bir konser...




Nena, 2004 yılının mart ayında Volkan Cebeci(vokal/gitar) Aycan Yeter(tulum) Okan Kirman (kemençe) Yıldırım Yalçınkaya (bas) Oğuz Ertok (elektro gitar) Levent Bakır (davul) tarafından kuruldu. İlk konserini 2005 temmuzunda vermeye başlayan Grup 2007 yılında vermiş olduğu çeşitli yardım ve destek konserlerinden sonra bu sene ikinci defa Studiolive 22 Haziranda çıktı..

2008 yılına kadar ilk albümünü çıkartmayı hedefleyen Grup, Türkçenin dışında çeşitli etnik dillerde ve ezgilerde de (Lazca, Hemşince, Rumca, Megrelce, Gürcüce, Balkan v.s...) şarkılarını seslendiriyor. Albümü henüz çıkmadan yapmış olduğu konserlerde, yardım ve etkinliklerde katılımcıların dikkatlerini ve beğenilerini toplamaya devam ediyor.


Volkan CEBECİ (Vokal-Gitarist)

8 Ocak 1985 İstanbul doğumlu olup, aslen Gümüşhane-Torulludur.7 senedir gitar çalıyor, şarkı sözü yazıyor ve Lazca biliyor.



Aycan YETER (Tulumist)

24 Temmuz 1984 İstanbul doğumlu. Aslen Rize-Pazarlı. Tulum çalmasını Selim BÖLÜKBAŞI yardımıyla öğrendi. Farklı tekniklerde tulum çalabilme yeteneğine sahiptir.İşletme 2. sınıfta okuyor.


Okan KİRMAN (Kemençe)

30 Eylül 1984 de İstanbul’ da doğdu. Aslen Giresun-Göreleli. 1995 yılında bağlama çalarak müziğe başladı. 2 yıl İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuar’ında okudu


Yıldırım YALÇINKAYA (Bass Gitar)

27 şubat 1982 İstanbul doğumlu, çocuk yaşta dedesinden kalma resim merakı orta son dönemlerinde müziğe dönüştü. 4 sene gitarla uğraştıktan sonra müziği tamamen kendi arayışında çözümlemeye uğraşması bas gitara yönelmesini sağladı ve 4 yıldan beri bas gitar çalmaktadır.


Oğuz ERTOK (Elektrik Gitar)

1979 İstanbul’da doğdu. 1995 yılın da gitarla tanıştı ve çalışmalarını kendisi sürdürürken 1998 yılında Blues ve Rock temelli elektrik gitar dersi aldı. 2001 yılında gittiği Sakarya’ da üniversite eğitimini tamamlayarak 2003 yılından itibaren başta İstanbul olmak üzere çeşitli iller de müzik hayatına devam etmekte.


Levent BAKIR (Davul)

1980 Almanya’ da doğdu. 3 yaşında yoğurt kovasıyla davul çalmaya başladı, ilk çaldığı enstürman darbuka, 1997 yılında aktif olarak davul çalmaya başladı. Grubun atletik kişiliklerinden uzak doğu sporlarında da başarılı olan arkadaşımız, yoğurt kovasıyla başladığı davul yaşamını sürdürmektedir.