Gümüşhane Haberleri

Bu proje gençlere hayatlarındaki en mutlu günü yaşatıyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Gençlik Merkezi, ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Merkez ilçeye bağlı Kale Köyünden taşımalı 14 öğrenciyi Gençlik Merkezinde çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle misafir etti.

Gümüşhane Gençlik Merkezi, ‘Merkezim Her Yerde’ projesi kapsamında Merkez ilçeye bağlı Kale Köyünden taşımalı 14 öğrenciyi Gençlik Merkezinde çeşitli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle misafir etti.

Öğrencileri araçlarla köylerinden alan Gümüşhane Gençlik Merkezi yetkilileri, burada çocuklarla çeşitli faaliyetler gerçekleştirmelerine vesile oldu.

Aydın Doğan Spor Salonunda Gençlik Merkezinin Gençlik Liderleriyle birlikte çeşitli spor etkinliklerine katılan gençler, daha sonra Gençlik Merkezinde çocuklarla birlikte bağlama eşliğinde türküler dinlediler.

Atletizm Antrenörlerimiz çocuklara parkurlar oluşturarak onların eğlenceli vakitler geçirmesini sağladığı programın sonunda Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, öğrencilere Gençlik Merkezince hazırlanan çeşitli hediyeleri takdim ederek çocukları köylerine uğurladı.

Projenin Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Merkezleri Projeleri içerisinde yer aldığını kaydeden Gümüşhane Gençlik Merkezi Müdürü Beytullah Cebel, “Gençlik Merkezi olarak tüm gençlerimize ulaşmaya çalışmaktayız. Çocukların aralarında konuşurken dile getirdikleri cümleler bizi daha da mutlu ediyor. Onların Gümüşhane’ye ilk defa gelmeleri ve içlerinden 10 yaşındaki Muhammet’in şu cümleleri sarf etmesi “Hayatımızda yaşadığımız en mutlu gündü.” bizleri ayrıca heyecanlandırdı. Bu çalışmalarda hedef kitlemiz sadece Gençlik Merkezimiz civarındaki gençler değil, Gençlik Merkezi olarak bize en uzak, en ücra yerlerde yaşayan, çalışmalarımız hakkında dahi bilgi sahibi olmayan gençlerimizi de faaliyetlerimize dahil etmektir. Bu amaç doğrultusunda “Merkezim Her Yerde” projesiyle bize uzak köylerdeki gençlerimizi merkezimize getirerek onları yapılan çalışmalarımızın içerisine dahil edip gençlik faaliyetlerimiz ile tanıştırıyoruz. Böylelikle gençlerimizin kafalarında bir Gençlik Merkezi imajı oluşturuyoruz, onlara liderlerimizin yakınlığı ve ilgisi yarın üniversite ile gidecekleri başka illerde de sığınacakları bir limanları olduklarını fark ettiriyor.” dedi.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.