Gümüşhane Haberleri

‘Gümüşhane’de girilmedik ev bırakmayacağız’

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, hazırlık aşamaları devam eden yeni bir projeleriyle Gümüşhane’de girilmedik ev bırakmayacaklarını söyledi.

Gümüşhane Valisi Kamuran Taşbilek, hazırlık aşamaları devam eden yeni bir projeleriyle Gümüşhane’de girilmedik ev bırakmayacaklarını söyledi.

Gazetecilerle yaptığı toplantıda projeden kısaca bahseden Vali Taşbilek, hazırlanan ekibin vatandaşları evlerinde ziyaret edeceğini, devletin sıcak yüzünü göstererek evlere misafir olacaklarını belirtti.

Vali Taşbilek şöyle konuştu: “O evlere giden arkadaşlar devletimizin sıcak yüzünü göstererek oraya misafir olarak gidecek. Sosyal çalışmacı arkadaşlarımız ve vakıftaki arkadaşlarımız evlere gidecekler misafir olacaklar bizlerin selamını götürecekler. O evde devlet nam ve hesabına insanların ne tür bir talebi var, hangi kurumla sıkıntısı var öğrenecek. Bunların hepsiyle alakalı çok özellikli bir çalışma yapacağız.”

Evlere gittiklerinde gerek kamunun sunduğu hizmetler gerekse kamu adına özel sektörün sunduğu hizmetleri denetleme imkanı da bulacaklarını kaydeden Vali Taşbilek, “O hizmetlerden nerde nasıl bir eksik var nerde nasıl bir aksama var bunların hepsini gözlemlemek istiyoruz. Gördüğümüze anında müdahale edelim diyoruz. Orada bir yazılımımız olacak. İş hangi kuruma yönlendirilmişse 5 gün içerisinde bize dönecek. 5 günü geçiyorsa çalışmanın hangi sebeple olduğunu bize bildirecek. Hastaneyle, PTT ile vatandaşın bize aktardığı sorun nereyle ise sadece sorunu dinlemek değil sorunun sistem üzerinden takip edilmesi de yapılacak inşallah. Onların takibi ve hesap sonrası noktasında da bir çalışmamız olacak” diye konuştu.

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.