Gümüşhane Haberleri

Milletvekili Aydın: Üretmeden Kalkınma Olmaz

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gümüşhane

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Verimlilik Haftası etkinliğine katıldı.

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç. Dr. Kemalettin Aydın, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen ve Verimlilik Haftası etkinliğine katıldı.

Congresium Kongre ve Sergi merkezinde düzenlenen panelde konuşma yapan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Gümüşhaneli hemşehrimiz Fikri Işık, ülkemiz için verimliliğin önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Programa Şoförler Odası Başkanı Ali İsmail Daldaban ile katılan, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık’la Gümüşhane ve yatırımları üzerine bir sohbet gerçekleştiren AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, “Yerli üretim, ülkemiz için hayati öneme sahip, biz bunula ilgili hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Türkiye'deki teşvik mekanizmaları dünyadaki en cesur uygulamalar arasında. Bunun yanında teknolojik yatırımlar da çok önemli. Yapılacak olan üretimde üstün teknoloji kullanılması hem verimliliği hem de karı artıran bir olgu olarak karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda iktidarımız dönemimde son 12 yılda bu çalışmalara ağırlık verildi ve Dünya standartlarının yakalanması konusunda ciddi yatırımlar yapıldı. Şunu aklımızdan çıkarmamalıyız, üretmeden sadece satın alınarak ilerleyen bir ekonomi olamaz, kalkınmak için üretmek şart” diyerek en kısa zamanda Bakanlığın ilgili bürokratları ve yatırımcı iş adamları ile Gümüşhane’de bir toplantı düzenleneceğini vurguladı.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.