Gümüşhane Haberleri

Gümüşhane Salihoğlu İçin İstanbul'a Akın Etti

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Gurbetten

Gümüşhane’nin bir önceki Valisi Enver Salihoğlu’nun kızı Gözde Salihoğlu’nun nikah merasimi için Gümüşhane’den çok sayıda davetli İstanbul’a gitti.

Gümüşhane’nin bir önceki Valisi Enver Salihoğlu’nun kızı Gözde Salihoğlu’nun nikah merasimi için Gümüşhane’den çok sayıda davetli İstanbul’a gitti.

Semih Akbaş ile evlenen Gözde Salihoğlu’nun İstanbul Dedeman Otelinde düzenlenen nikah törenine Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Milletvekili Feramuz Üstün, Belediye Başkanı Mustafa Canlı, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, 22. Dönem Milletvekili Temel Yılmaz, 23. Dönem Milletvekili Prof.Dr. Yahya Doğan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın, Kelkit Belediye Başkanı Muammer Duran, GTSO Başkanı İsmail Akçay, İl Genel Meclisi Başkanı Sebahattin Çobanoğlu, Salyazı Belediye Başkanı Mühür Uçar, İl Genel Meclisi üyeleri Mesut Şen, Yücel Yusufoğlu, Emrah Akan, Muammer Taş, Gümüşhane Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü (GÜDAK) Başkanı Mustafa Akbulut, Lütfi Eroğlu, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Sadık, Kuşakkaya Gazetesi Sahibi Turan Tuğlu, İSTAÇ A.Ş. Başkanı Osman Akgül, GÜDEF Başkanı Tahsin Söğüt, Gümüşhanespor eski başkanı Kurban Karagöz, GÜDEF eski Başkanı Vahit Olgun, çeşitli illerin Valileri ve Merkez Valileri ile çok sayıda davetli katıldı

Konuklarını eşi Sabiha Salihoğlu ile birlikte kapıda karşılayan Vali Salihoğlu, özellikle Gümüşhane’den gelen heyetin kalabalık olması nedeniyle yaşadığı mutluluğu ifade ederek, Gümüşhane insanının sevdiğini nereye giderse gitsin bırakmadığını söyledi ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Öte yandan Türkiye’nin her yerinden katılımın olduğu nikah töreninde özellikle Gümüşhane’den gelenlerin çok fazla olması konukların da dikkatini çekti.

Gümüşhane heyeti, Vali Salihoğlu ve eşine şehrin selamını götürerek, yeni evlenen çifte ömür boyu mutluluklar diledi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.