Gümüşhane Haberleri

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi Gümüşhane’de

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Siyaset

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, partisinin seçim çalışmalarına katılmak ve adaylarına destek vermek üzere Gümüşhane’ye geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili ve Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, partisinin seçim çalışmalarına katılmak ve adaylarına destek vermek üzere Gümüşhane’ye geldi.

Gökırmak Düğün salonunda partililerle bir araya gelen Hamzaçebi, burada yaptığı konuşmada CHP olarak ülkenin ve insanların sorunlarını bildiklerini, sadece eleştiriyle seçimlere gitmediklerini çözümleri de anlattıklarını söyledi.

AK Parti iktidarlarından öncesine kıyasla insanların geleceğe yönelik olarak umutlarının olmadığını, geleceğin daha iyi olacağı yönünde bir kanaatleri olmadığını ve insanların geleceğe yönelik endişe içerisinde olduğunu gördüklerini kaydeden Hamzaçebi, “Eğer bu endişeler varsa toplumda istikrar var güven var demek mümkün değildir. 7 Haziran seçimleri akşamı milletimizin oylarıyla CHP iktidar olacaktır. Hemen seçimden sonra Ramazan Bayramı’nda diyeceğiz ki emekli kardeşimize ilk maaş ikramiyeni sana veriyoruz. Diyorlar ki nereden vereceksiniz. Biz iktidar olduğumuzda bir dakika bütçemize bakalım para var mı yok mu demeyeceğiz. Bunlara hiç girmeyeceğiz. Vatandaşa gerekçe üretmeyeceğiz.” dedi.

Türkiye’ye 2 milyon Suriyeli geldiğini, Türkiye’nin onlar için 5 milyon dolar harcadığını ve harcamaya devam ettiğini dile getiren Hamzaçebi,  Suriyelilere 5 milyon dolar harcayan Türkiye’nin emeklisine de iki maaş ikramiye verecek parayı bulabileceğini savundu.

“7 HAZİRAN AKŞAMI BALKONDA KEMAL KILIÇDAROĞLU OLACAKTIR”

İktidar olmaları halinde yapacakları çalışmalardan bahseden Hamzaçebi, “İktidar olmak için, ülkeyi daha iyi yönetmek için yola çıktık. CHP bu iktidar yarışında başarılı olacaktır buna inanıyorum. CHP bu iktidar yarışında Gümüşhane’den de Milletvekili kazanmak suretiyle katılacaktır. Gümüşhane’den mutlaka Milletvekili çıkaracağız. Kimse bundan şüphe etmesin. 7 Haziran akşamı balkonda Kemal Kılıçdaroğlu olacaktır.” diye konuştu.

CHP İl Başkanı Atilla Sait Özdamar ise Gümüşhane’de 15 gündür sahada olduklarını ve çok olumlu geri dönüşler aldıklarını belirterek, sandıklara sahip çıkılması çağrısını yineledi. Özdamar, “Eğer sandıklara sahip çıkmazsak oylarımızın yarısı ziyan olur. Çok umutluyuz, heyecanlıyız, kararlıyız, ısrarcıyız. 8 Haziran sabahı Kılıçdaroğlu’nu Başbakan olarak göreceğiz. Gümüşhane’den de Milletvekillerimizi parlamentoya göndereceğiz.” dedi.

CHP Milletvekili adayı Mustafa Gültekin’in konuşmasının ardından toplantı sona erdi.

Toplantı öncesi beraberinde CHP İl Başkanı Sait Özdamar, CHP Milletvekili adayları Mustafa Gültekin, Eda Akagün Çubukçu ve partililerle esnaf ziyaretinde bulunan Hamzaçebi, partisine destek istedi.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.