Gümüşhane Haberleri

Atıcılarımızdan yeni Türkiye rekorları

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Mersin’de yapılan Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası'na Gümüşhane takımı ve Gümüşhaneli sporcular damga vurdu.

Mersin’de yapılan Havalı Silahlar Ulusal Egemenlik Kupası'na Gümüşhane takımı ve Gümüşhaneli sporcular damga vurdu.

Şampiyonada kırılan 3 Türkiye rekorunun birisini Gümüşhane genç bayanlar tüfek takımı, diğerini de Gümüşhaneli atıcı Şeymanur Koca kırdı.

Mersin'in Erdemli ilçesindeki Atış Poligonunda düzenlenen organizasyona, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde 84 kulüpten 531 sporcu katıldı.

Genç bayanlar ferdi tüfek yarışmalarında Gümüşhaneli sporcumuz Şeymanur Koca, 413.0 puanla yeni Türkiye rekorunun sahibi oldu. Genç bayanlar tüfek takım yarışmasında Gümüşhane bölgesi sporcuları 1204.9 puanla Türkiye rekoru kırdı.

ŞEYMANUR KENDİ REKORUNU GELİŞTİRDİ

Yıldız erkeklerde Furkan Abiş’in birinci olduğu müsabakada Gümüşhane Spor İl Müdürlüğü adına müsabakalara katılan 18 yaşındaki Şeymanur Koca daha önce kendisine ait olan Türkiye rekorunu geliştirdi. 411,9 ile geçtiğimiz yıl rekor kıran Şeymanur Koca, bu yıl 413 puan alarak Türkiye rekorunu yükseltmiş oldu. 5 yıldır bu sporu yapan Koca hedefinin uluslararası şampiyonalarda ülkemizi temsil etmek ve madalya almak olduğunu söyledi.



Şeymanur’un adına yarıştığı Gümüşhane Spor İl Müdürlüğü de takım halinde aldıkları 1204,9 puanla Türkiye rekorunu da kırmış oldu.
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.