Gümüşhane Haberleri

Sağlık camiasının halı saha turnuvasında şampiyon Sağlık Gücü oldu

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçında Köse Devlet Hastanesini yenen Sağlık Gücü takımı şampiyon oldu. 

Sağlık-Sen Gümüşhane Şubesi tarafından düzenlenen halı saha futbol turnuvası sona erdi. Turnuvanın final maçında Köse Devlet Hastanesini yenen Sağlık Gücü takımı şampiyon oldu. 

Kapanış programına İl Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan, kurum başkan ve başkan yardımcıları, İl, İlçe Hastane Başhekim ve Müdürleri, Sağlık Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz, Sağlık Sen Şube Yönetim Kurulu ve Temsilcileri, Gençlik Spor il Müdürlüğü Spor Şube Müdürü, İl Hakem Kurulu Başkanı ve sağlık çalışanları katıldı.

Sağlık Müdürü Dr. Engin Pehlivan burada yaptığı konuşmada, “Böyle güzel bir organizasyon yaparak sağlık çalışanlarımızı bir araya getiren başta Sağlık Sen Şube Başkanımız Yunus Yılmaz ve yönetim kuruluna, turnuva tertip komitesine, katılım sağlayan kıymetli sağlık çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlık-Sen Şube Başkanı Yunus Yılmaz ise katkı ve desteklerinden dolayı İl Sağlık Müdürü Dr.Engin Pehlivan ve kurum yöneticilerine, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay ve Spor İşleri Şube Müdürü Selahattin Taş’a, İl Hakem Kurulu Başkanı Engin Güner ve müsabakalarda görev alan hakemlere, İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Saliha Baltacı Akgün ve 112 Ekiplerine, Şampiyon Halı saha yönetimine, organizasyon komitesi Engin Karabulut ve Samet Kırışoğlu, Sağlık Sen Şube yönetim kurulu ve temsilcilerine katılım sağlayan ve tribünlerde bizleri yalnız bırakmayan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Turnuva şampiyonu Sağlık Gücü takımını tebrik ediyorum. Sağlık çalışanları arasında birlik ve beraberlik duygularının güçlendirilmesi, sağlık çalışanlarının yorucu iş hayatındaki stresten uzaklaşmaları ve sporun teşvik edilmesi amacıyla düzenlenen turnuvaya gösterilen ilgiden dolayı memnunuz. Talep olması halinde bu tür organizasyonlara devam edeceğiz” diye konuştu.

Turnuva sonunda Sağlık Gücü Takımı birinci, Köse Devlet Hastanesi ikinci, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren ve katılan takımlara kupalarının verilmesiyle program sona erdi. 
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.