Gümüşhane Haberleri

Yüzmede madalyaların sayısı artıyor

data-auto-format="rspv" data-full-width>
Spor

Gümüşhane Gençlik ve Spor Yüzme takımı, Trabzon’da yapılan teşvik ve baraj geçme yarışmalarından yine madalyalarla döndü.

Gümüşhane Gençlik ve Spor Yüzme takımı, Trabzon’da yapılan teşvik ve baraj geçme yarışmalarından yine madalyalarla döndü.

4 ilin katılımıyla 2008-2009-2010 kategorisinde 350 sporcunun katıldığı Teşvik ve Baraj Geçme Yarışmalarında Kızlarda 50 metre ve 200 metre sırtüstünde Zeynep Sude Küçüköner birinci, Aslı Derya Aras ise 50 metre serbestte ikinci, 50 metre kelebekte üçüncü oldu. Erkeklerde ise Metehan Koyun 50 metre sırtüstünde birinci, 50 metre serbestte üçüncü oldu.

Baraj geçme yarışmalarında ise sporcularımız Zeynep Sude Küçüköner ve Zeynep Sarı barajı geçerek Samsun’da yapılacak olan bölge yarışmalarında Gümüşhane’yi temsil etme hakkı elde etti.

Diğer sporcularımızın tamamının iyi dereceler elde ettiği yarışmalarla ilgili konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mücahit Atalay, “Bütün spor dalları bizim için çok değerlidir. Yüzme takımımızın kısa sürede çalışıp elde etmiş olduğu bu başarılar için sporcularımızı ve emeği geçen herkesi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Havuz Tesis Amiri ve Yüzme İl Temsilcisi Necati Köksal ise 2016 tarihinde vatandaşların hizmete açılan yüzme havuzunda vatandaşlara hizmetin yanında yetiştirdikleri sporcuların şu ana kadar gittikleri her yerde güzel dereceler yaparak yüzlerini güldürdüğünü belirterek, “Hedefimiz büyük, inşallah hedefimize ulaşacağımız çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Katılan bütün sporcularımızı, çalışan antrenörlerimizi tebrik ediyor, başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.