AYIN DEĞERLENDİRİLMESİ

Güçlü ve gelişmiş ülkelerde insanlar meteor yağmurlarını seyrederken ne yazık ki biz ülkemizde genelliklede ilimizde zam yağmurlarını izlemekle yetinmekteyiz.


Son olarak ilimiz Esnaf ve Sanatkârlar Odasının kuaförlere yapmış olduğu zamdır. Şimdi buradan kuaför işletmecisi arkadaşlarımızın tepkisi ile karşılaşacağız ama yapacak bir şey yok. Yapılan zammın ilimizin durumuna göre çok fazla olduğu ortadadır.


İlimizde kıymanın kilogramı 40.00 TL olan bir yerde en lüks saç kesiminin 25.00 TL olması vatandaş olarak doğrumu?


Bir evde 3 kişi olduğunu baz alarak bir hesap yapalım; Asgari ücret alan bir işçi kardeşim ev kirası, su, elektrik, doğalgaz vs. ödedikten sonra acaba soranımız var mı cebinde kaç Türk Lirası kaldı ay sonunu nasıl getireceksin? diye.
Esnaf ve Sanatkârlar Odasının kuaförlere yapmış olduğu zammı yersiz olduğu kanaatindeyim. Ülkemizin şuanda içerisinde bulunduğu gidişatta yapılan zammın tekrar yeniden düzenlenmesi temennisi ile…

 

GÜMÜŞHANE SPOR


İlimizin son günlerde tanınmasını ve prestij bir konuma gelmesine yardımcı olan başta kulüp yöneticilerine ve sporcularına sonsuz teşekkür ederiz.


İlimizde karşılaşılan Ankaragücü maçında olan çirkin olaylar ve takımımıza haksız yere verilen 3 maç seyircisiz oynama cezasını kınıyorum. Bu güne kadar ilimizde veyahut il dışında karşılaşılan maçların kaç tanesinde Gümüşhane spor müsabakalarında olay yaşanmıştır diye bir bakılması gerekirdi.

YORUM EKLE