L'Oreal Paris Dünya Markası

L'Oreal Paris Dünya Markası

Dünyanın en büyük ve en ünlü kozmetik şirketi L'Oreal paris Fransa'da bulunur. Saç bakımı, cilt bakımı, makyaj ve parfümün yanı sıra yüzlerce ürüne sahip bir firmadır. ABD'de nanoteknolojiye en çok yatırım yapan bir şirkettir. 1907 yılında Fransız kimyager tarafından ilk olarak saç boyası üretilerek kurulmuştur. Ürün kalitesi olarak en iyi 50 kozmetik markasında ikinci sırada bulunur.

L'Oreal Paris Ürünleri Nelerdir?

Bütün kozmetik markalarından farklı olarak L'Oreal Paris Saç boyalarından markalaşmıştır. Saç boyaları denince akla gelen ilk markadır. Zaman içinde makyaj sektöründe kendini kanıtlamıştır. Rimel, ruj, kapatıcı, allık gibi ürünleri ne kadar başarılıysa, kırışıklık kremleri, gece serumları, tonikleri de o kadar başarılıdır. Kullananların farkı hissedeceği kalitede ürünler üretmektedir.

Cilt sağlığı çok önemlidir. Cildinize kullanacağınız kalitesiz ürünler cildinizi bozabilir, alerjik reaksiyona neden olabilir hatta cilt kanserine dahi neden olabilir. L'Oreal Paris ürünleri cilt hassasiyetinize uygun üretilmiştir. L'Oreal Paris ürünlerini incelemek ve satın almak için https://www.kozmela.com/loreal-paris sitesini ziyaret edebilirsiniz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER