21. Yüzyıl Öğretmen Becerileri Eğitimleri Gerçekleştirildi

Gümüşhane’de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Sosyal Medya ve Dijital Güvenlik Eğitim Araştırma Merkezi (SODİMER) iş birliğiyle öğretmen seminerleri düzenlendi.

21. Yüzyıl Öğretmen Becerileri Eğitimleri Gerçekleştirildi

Gümüşhane Kültür Merkezi salonunda gerçekleşin eğitim İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, SODİMER Başkanı Prof.Dr. Levent Eraslan’ın açılış konuşması ve SODİMER’in faaliyetlerinden bahsetmesinin ardından eğitim başladı.

Eğitimleri Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesinden Prof.Dr. Emre Ünal, Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesinden Prof. Dr. Sabri Sidekli ve Ostim Teknik Üniversitesi Dr. Öğr.Üyesi Levent Emmungil gerçekleştirdi. 

“21. Yüzyıl Öğretmen Becerileri” üzerine farklı bakış açılarından yaklaşan eğitimciler özellikle dijital eğitim felsefesi, dijital eğitim ve yapay zeka ilişkisi, 5G teknolojiler, sosyal medya kullanımı ve pandemi sonrasında inkar edilemez bir gerçekliğe dönüşen dijital yaşam üzerinde durdu, eğitim sonunda sanal gözlüklerin kullanılması renkli görüntüler ortaya çıkardı.

Eğitime yaklaşık 350 öğretmen katılırken diğer öğretmenler okullarında gerçekleştirilen canlı yayın ile eğitime katılma fırsatı buldu.

Vali Yardımcısı Mustafa Pala, İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, Müdür Yardımcıları Mesut Olgun ve Musa Uncu, Şube Müdürleri Gönül Eroğlu ve Selahattin Yüzgeç, okul yöneticileri ve öğretmenlerin katıldığı eğitimin ardından düzenlenen sertifika töreni ile öğretmenlere sertifikaları İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci ve Prof.Dr. Levent Eraslan tarafından verildi. 

Eğitimcilere hediyeleri ise Vali Yardımcısı Mustafa Pala tarafından takdim edildi. Hatıra fotoğrafı çekiminin ardından eğitim son buldu.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER