Alperen Ocaklarında Kaya dönemi

Alperen Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı görevini 2 yılı aşkın bir süredir yapan Cuma Zehiroğlu, görevini Nahsan Kaya'ya devretti.

Alperen Ocaklarında Kaya dönemi
Alperen Ocakları Gümüşhane İl Başkanlığı görevini 2 yılı aşkın bir süredir yapan Cuma Zehiroğlu, görevini Nahsan Kaya'ya devretti.

Devir teslim töreninde İki başkan da konuşma yaptılar. Konuşmalar sonunda bayrak teslimi yapıldı. Cuma Zehiroğlu’na Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Rıdvan Taşkın tarafından plaket takdim edildi.

Törende konuşan Cuma Zehiroğlu, şanlı davanın bir neferi olmaktan şeref duyduğunu belirterek, “Vaziyetten görev çıkartılarak üzerime aldığım ve iki yıldan beridir görevde olduğum Alperen Ocakları il başkanlığını teşkilatımızın her kademesinde görev alan bilgi birikimi, dava şuuru ve muhtevaya sahip bir kardeşimiz olan Nahsan Kaya kardeşime görevimizi teslim ediyorum. Nahsan kardeşimizin bu görevi layıkıyla yerine getireceğine inanıyorum. Allah muvaffak etsin inşallah. Alperen Ocakları Gümüşhane İl başkanlığı olarak çalışmalara kaldığımız yerden hep birlikte devam edeceğiz.” dedi.

İsimlerin gelip geçici olduğuna, asıl olanın dava olduğuna şiar edinmiş Alperenler olduklarını kaydeden Zehiroğlu, bundan sonra da mazlumların dili, sesi, yumruğu olmaya devam edeceklerini söyledi.

Yeni Başkan Nahsan Kaya ise Horasan erenlerinin Anadolu'ya gönderdiği Alperenler'den alınan kutsal davanın bayrağını taşımanın onur ve şerefini ruhunun en derinliklerin hissettiğini belirterek, “Yıllardır içinde bulunduğum bu kutsal, onurlu, şerefli davanın bir neferi olmaktan gurur duydum. Bu şanlı bayrağı devralırken, üç tuğumuzu Gümüşhane'miz de en üst noktalara taşımak için var gücüyle çalışan sayın Cuma Zehiroğlu başkanımıza şükranlarımı sunar ve değerli ağabeyime minnettarlığımı ifade etmek isterim. Yolumuz uzun ve çetin, ancak ecdadımızdan aldığımız mücadeleci ve kararlı irademiz bu zorlukları aşıp, davamızı hak ettiği seviyeye ulaştırmaktır. İlay-ı kelimetullah lafsını en üst düstur edinmiş Alperen'ler, aleme nizamı yaymak için birleşen bileklerle bu davayı sahipleniyoruz. Cenab-ı hâk yolumuzu daim eylesin, şanlı davamızda son damla kanamıza kadar ayırmasın ve bayrağımızı hakkıyla dalgalandırmayı nasip etsin inşallah.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 23:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER