Aydın: İcraat kitapçıkları için gece gündüz çalışıyoruz

AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın, ‘Yeni Türkiye Yolunda 13. Yıl’ kitapçıklarının tamamlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Aydın: İcraat kitapçıkları için gece gündüz çalışıyoruz
AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve AR-GE Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Kemalettin Aydın,   ‘Yeni Türkiye Yolunda 13. Yıl’ kitapçıklarının tamamlanması için gece-gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.

Geçtiğimiz hafta strateji başkanları ile yaptıkları toplantının ardından Kalkınma Bakanlığında Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan ve bakanlıklardan gelen uzmanlardan oluşan heyetlerle ayrı ayrı toplantılar düzenlediklerini kaydeden Aydın, geçtiğimiz yıl Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yapılan "Millete Hizmet Yolunda 12 Yıl" kitapçıklarının bu yıl  Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu önderliğinde "Yeni Türkiye Yolunda 13.Yıl" adıyla yapılmakta olduğunu söyledi.

Çok yoğun ve hummalı bir çalışmayla yeni icraat kitapçıklarının tamamlanacağını belirten Aydın, “Geçtiğimiz yıl 14 aylık bir süre çok yoğun uğraşlar vererek çıkardığımız icraat kitapçıklarımızı bu yıl da günde ortalama 15 saat çalışarak yenilemenin heyecanı içerisindeyiz. İnşallah yüce rabbimin izniyle bir sıkıntı olmadan çalışmalarımızı tamamlayacağız. Amacımız bu davanın mutfağında olan birisi olarak devraldığımız ak davanın bayrağını daha yukarı çıkarmaktır.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2015, 11:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER