Başkan Çimen, işçilerle bir araya geldi 

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye'de görevli kadrolu işçilerle toplantı düzenledi.

Başkan Çimen, işçilerle bir araya geldi 

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Belediye'de görevli kadrolu işçilerle toplantı düzenledi.

Belediye hizmet binasındaki konferans salonunda düzenlenen toplantıya, Belediye-İş Sendikası Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsa Şanlıtürk ve kadrolu işçiler katıldı. 

Toplantıda konuşan Başkan Çimen, Gümüşhane için gece gündüz demeden çalıştıklarını kaydederek, "Gümüşhane'mize hizmet etmek hepimizin boynunun borcudur. Belediyemizde görevli memur, işçi ve hizmet alımı personellerimizle şehrimize hizmet veriyoruz. Bu hizmetlerimizi en iyi şekilde yapmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Sizlerle birlikte Gümüşhane halkı için en güzel şekilde hizmet verip şehrimizde yapılması gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz. Bizim şehrimizde de büyük şehirlerde olan sinema, alışveriş merkezi, modern hizmet alanları olacak. Hamdolsun bu yatırımların başlangıcını verdik ve yapmaya devam ediyoruz" dedi. 

Başkan Çimen, işçilerin haklarını her zaman koruduklarını ifade ederek, "Belediyemizde görevli kardeşlerimizin alın teri korumadan hak ettikleri gerek maaş gerekse ikramiyelerinizi geciktirmeden zamanında ödedik. Sizlerin emeğinin karşılığını geciktirmek bize yakışmaz. Biz çalışanımızın hakkını yemeyiz, kimsenin yemesine de müsaade etmeyiz. İşçilerimiz Belediyemizin yüz akıdır. Belediyemizde görevli tüm personellerimizin özveri içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarını sürdürmesini istiyoruz. Bunun için herkesin üzerine düşen sorumluluğu almasını bekliyoruz. Amacımız, Gümüşhane’yi daha yaşanır bir kent haline getirmek ve Gümüşhane halkına daha iyi bir hizmet sunmak. Rabbim birlikteliğimizi daim etsin. Şehrimize daha güzel hizmetler yapmayı hepimize nasip etsin" ifadelerine yer verdi. 

Şanlıtürk de, Belediye Başkanı Ercan Çimen'e göreve gelişinin ardından işçilerin ikramiyelerin geciktirilmeden ödenmesinden ötürü teşekkür etti. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER