Boş Duvarlara Makyaj

Gümüşhane Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan boş duvarlar çeşitli temalarla boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Boş Duvarlara Makyaj
Gümüşhane Belediyesi tarafından kent merkezinde bulunan boş duvarlar çeşitli temalarla boyanarak güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çalışma ile kent merkezinin daha güzel bir görünüme kavuşturulması amaçlanırken, çalışma kapsamında kent merkezinde ki boş duvarlar, istinat duvarları, okul ya da bina çehreleri ele alınarak estetik bir görünüm kazanıyor.

Belirli alanlara Gümüşhane Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde çalışan ressam Muharrem Muslu tarafından yapılan resimler bilinçli bir çevre aşılamak amacıyla öğüt niteliğinde yapılıyor.

Şehri güzelleştirmek adına çalışmalarını tüm hızıyla devam ettirdiklerini dile getiren Park ve Bahçeler Müdürü Ezel Evrim Kara, “Çevremizi güzelleştirmek adına uygun gördüğümüz yerlere resimler yapıyor, duvarları boş görüntüsünden kurtarıyoruz. Böylece bu alanlara estetik bir görünüm kazandırmış oluyoruz. Özellikle şehrimizin görünen odak noktalarına (Halit Zarbun Anaokulu bina yan cephesi, Dumlupınar İlköğretim Okulu giriş cephesi, Aydın Doğan Spor Salonu giriş) hem görünümü güzelleştirmek hem de vatandaşlarımızı çevre konusunda daha duyarlı olması için mesaj niteliğinde resimler yapıyoruz. Özellikle şehrin giriş kısımlarındaki istinat duvarlarını manzara ve milli duyguları sergileyen resimlerle donatacağız.” şeklinde konuştu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2012, 10:26
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER