Bu kaza ne ilk nede son

Gümüşhane’de önceki gün meydana gelen kazada otomobilin çarptığı yaşlı kadın hastanelik oldu.

Bu kaza ne ilk nede son
Gümüşhane’de önceki gün meydana gelen kazada otomobilin çarptığı yaşlı kadın hastanelik oldu.

Gümüşkoza’nın zaman zaman dikkat çektiği ve sürekli olarak ölümlü ve yaralanmalı kazaların yaşandığı Ahmet Ziyaüddin Caddesi’nin transit yola bağlandığı kavşakta, önceki gün öğlen saatlerinde meydana gelen kazada, 29 AK 732 plakalı otomobil karşıdan karşıya geçmekte olan Memnune Erdoğan(71) adlı yaşlı kadına çarptı. Otomobilin çarptığı kadın önce otomobilin üzerine, ardından da asfalta düştü. Gümüşhane Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı kadının omuzu ve başında darbeye bağlı yaralanmalar meydana gelirken, birçok kez ölümlü ve yaralanmalı kazaların meydana geldiği noktada ne zaman önlem alınacağı merak konusu oldu.

Kaza sırasında annesi ile birlikte karşıdan karşıya geçmekte olan Pervin Erdoğan, yetkililerin ilgisizliğine isyan ederek, “Her gün dolmuşla gelip buradan karşıdan karşıya geçiyoruz. Bu gün de dolmuştan indik, karşıya geçerken Alibeyler istikametinden gelen otomobil anneme çarptı. Bir an onu otomobilin üzerinde, daha sonrada yerde gördüm. Kafasını yere çarptı. Şükürler olsun ki daha kötü bir durumla karşı karşıya kalmadık. Burası trafik yoğunluğunun yüksek olduğu bir yer. Işık mı konacak, polis mi görevlendirilecek, başka bir uygulamamı yapılacak? Ne yapılacaksa yapılsın. Yeter artık buraya bir çözüm bulunsun” diye konuştu.

Bu noktada daha önceleri ölümlü ve yaralanmalı kazaların olduğunu, araçların herhangi bir kurala uymadan gelişigüzel giriş ve çıkışlar yaptığını kaydeden Erdoğan, “Maalesef şunu bir kez daha anladım. Gümüşhane’de insan olmanın bir değeri yok. Yapılan uygulamalar parasal değerleri ile ölçülüyor. İnsan unsuru, vatandaşın yaşadığı sorunlar görmezden geliniyor. Bu durum elbet bir gün değişecek ancak ne zaman?” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER