Demir Çin'e ve LGBTİ'ye sert çıktı

Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, Çin’in Doğu Türkistan halkına yaptığı işkenceyi ve eşcinsellerin İstanbul’da yaptığı yürüyüşü sert bir dille eleştirdi.

Demir Çin'e ve LGBTİ'ye sert çıktı
Saadet Partisi (SP) Gümüşhane İl Başkanı Avukat Akın Demir, Çin’in Doğu Türkistan halkına yaptığı işkenceyi ve eşcinsellerin İstanbul’da yaptığı yürüyüşü sert bir dille eleştirdi.

“ÇİN MALLARINI BOYKOT EDELİM”

Yaptığı açıklamada ilk olarak Çin Halk Cumhuriyeti’nin Doğu Türkistanlı kardeşlerimizi asimile etmek için her türlü işkenceyi ve bağnazlığı sergilemekten çekinmediğini kaydeden Demir, Müslümanların en kutsal ayı olan Ramazan’da Müslümanların oruç tutmalarını, namaz kılmalarını yasakladığını bu ve benzeri yasaklara uymayanlara ise en aşağılık işkenceleri uygulamaktan çekinmediğini belirterek, Çin mallarını boykota çağırdı.

Çin’in insanlığı utandıracak en acımasız zulümlerinin Uygurlu Müslümanlara yaptığını fakat İslam âleminden en ufak bir tepki dahi çıkmadığını kaydeden Demir, “Yahu ne oluyor bize üzerimize ölü toprağı mı serpildi. Diri diri mezara girdikte bundan habersiz miyiz. Bizleri bir  bedenin azalarına benzeten Allah Resulu, bu halimizi görse ümmetim nerede demez mi ? Düşmüşüz dünya derdine. Ev, araba yenilemenin daha lüks yaşamanın borsa, dolar endekslerini takip etmenin hastalığından ne zaman kurtulacağız. Arakan da kardeşlerimiz diri diri yakılırken, lime lime doğranılırken hemen yanı başında Doğu Türkistan de insanlığın vicdanını sızlatacak en aşağılık işkenceler yapılarken Suriye’de Irak’ta kardeş kardeşi boğazlarken ses çıkarmayan bu millet, bu ümmet ne zaman ses çıkaracak” ifadelerini kullandı.

“LGBTİ’YE KARŞI OLALIM BU RAMAZAN VE HER ZAMAN”

Açıklamasının ikinci bölümünde de İstanbul’da eşcinseller tarafından Ramazan ayında gerçekleştirilen ve ahlaksız görüntülere sahne olan LGBTİ Onur Yürüyüşünü de en sert şekilde kınayan Demir, “İslam âleminin dört bir yanında Müslüman kardeşlerimize an acımasız işkenceler yapılırken Fatih’in fetih eseri İstanbul’un merkezinde LDBTİ’nin Onur Haftası kapsamında sapkın eşcinseller yürüyüş düzenleme cesaretini nereden alıyorlar” dedi. 

Batının sapkın fikirleri ve anlayışlarının bugün en moda şekli ile İslam alemine ve Türk insanına ulaştırılmaya çalışıldığını, sapık ilişkiyi savunan eşcinsel taraftarların İstanbul’da gövde gösterisi ile toplumu zehirlemeye çalıştıklarını ifade eden Demir, “Toplumların mahvına sebep olan, toplumu bir kanser hücresi gibi çürüten bu sapık ilişkiyi demokrasi ve insan hakları bağlamında ele alıp savunmaya kalkanlar ise en hafif tabirle akıl ve izan yoksunlarıdırlar. Bu millet 7 asır dünyaya adalet ve insanlık öğretmiş bir ecdadın torunlarıdır. Çevresinde olup, bitene kaygısız kalamaz. Kardeşleri işkencelerden geçirilirken o gündelik hesapların peşinde olamaz. Ülkesinde sapkın düşünceler empoze edilmeye çalışılırken sesiz kalamaz.  Vakit silkinme vaktidir. Üzerimizde ki ölü toprağını atma vaktidir. Vakit inancına ve kardeşine sahip çıkma vaktidir. Elinle zulmü engel olamıyorsan bari paranla zulme destek olma Uygurlu Müslüman kardeşlerimizi işkenceden geçiren Çin Halk Cumhuriyeti’ nin mallarını boykot edelim. Safımızı ve tarafımızı belli edelim. Milletimizin inancını ve kültürünü imha etmek isteyen LBGTİ’li azgınlara dur diyelim” diye konuştu.
Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2015, 13:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER